• Introducing XDA Computing: Discussion zones for Hardware, Software, and more!    Check it out!

[ROM][SM-T580][SM-T585][UNOFFICIAL] LineageOS 14.1 | Android 7.1.2 | monthly builds

Search This thread

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Current build:

Links
 
Last edited:

ti45001

New member
Feb 14, 2020
1
1
I believe that the SM-T580 (gtaxlwifi) has been incorrectly generated as gtaxllte and cannot be flashed.

Best regards.
 
  • Like
Reactions: cschsz

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Current build:

Links
 

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Current build:

Links
 

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Current build:

Links
 

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Unfortunately, the Amazon apps have been crashing since yesterday. Prime is still working.

The latest build has also brought no improvement so far.


Edit 2020-06-11:
After deleting all app data the Amazon apps are working again.
 
Last edited:

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Current build:

Links
 

ef2000_

New member
Nov 1, 2020
1
0
Hi there, latest version is not installable with TWRP 3.4.0-0. It also goes very often in a permanent loop when I start the device (gtaxlwifi version). For the rest, very good built! I'm using it for a couple of years now.
 

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Hi there, latest version is not installable with TWRP 3.4.0-0. It also goes very often in a permanent loop when I start the device (gtaxlwifi version). For the rest, very good built! I'm using it for a couple of years now.

Sorry to hear that. I build the ROM as long as possible, because I don't want to setup everything new. But for newer versions of TWRP oder Magisk, etc. maybe it is better the switch to a newer Android Version...
 

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Current build:

Links
 
  • Like
Reactions: RolandDeschain79

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
FYI: I reinstalled my operating system with Linux Mint 20.1 and will build los14 in a vm again.

Current build:

Links
 

TheDeeGee

Member
Dec 26, 2017
12
3
Installed this yesterday, and whenever i resume from sleepmode i get a black screen with red stripes.

Any way to fix that?
 

TheDeeGee

Member
Dec 26, 2017
12
3
I think you had BRF1 preinstalled. This rom does not work with this kind of newer tablets. You can try one of the newer LOS16 roms from valera...
Seems so.

Sadly Night Mode is broken in LOS16 and only applies when you reboot the entire tablet.

And LOS17 is a no go because they removed Expanded Desktop.
 

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
FYI: My virtual Machine messed up because off IO-errors on my ssd, so I had to reinstall it

Current build:

Links
 
  • Like
Reactions: RolandDeschain79

Top Liked Posts