• Introducing XDA Computing: Discussion zones for Hardware, Software, and more!    Check it out!

[ROM][SM-T580][SM-T585][UNOFFICIAL] LineageOS 14.1 | Android 7.1.2 | monthly builds

Search This thread

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Current build:

Links
 
Last edited:

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Current build:

Links
 

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Current build:

Links
 

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Current build:

Links
 

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Unfortunately, the Amazon apps have been crashing since yesterday. Prime is still working.

The latest build has also brought no improvement so far.


Edit 2020-06-11:
After deleting all app data the Amazon apps are working again.
 
Last edited:

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Current build:

Links
 

ef2000_

New member
Nov 1, 2020
1
0
Hi there, latest version is not installable with TWRP 3.4.0-0. It also goes very often in a permanent loop when I start the device (gtaxlwifi version). For the rest, very good built! I'm using it for a couple of years now.
 

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Hi there, latest version is not installable with TWRP 3.4.0-0. It also goes very often in a permanent loop when I start the device (gtaxlwifi version). For the rest, very good built! I'm using it for a couple of years now.

Sorry to hear that. I build the ROM as long as possible, because I don't want to setup everything new. But for newer versions of TWRP oder Magisk, etc. maybe it is better the switch to a newer Android Version...
 

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
Current build:

Links
 
  • Like
Reactions: RolandDeschain79

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
FYI: I reinstalled my operating system with Linux Mint 20.1 and will build los14 in a vm again.

Current build:

Links
 

cschsz

Senior Member
Mar 4, 2018
131
281
Ingelheim
FYI: My virtual Machine messed up because off IO-errors on my ssd, so I had to reinstall it

Current build:

Links
 
  • Like
Reactions: RolandDeschain79

Top Liked Posts