[ROM] T800 Marshmallow 6.0.1 port.

Search This thread

ibeendoneit

New member
Sep 5, 2016
2
0
Did you actually reboot?

You may need to wipe dalvik cache. If that doesn't work the DATA partition itself.

- Yes i did restart. So just going to list all the steps that I followed. Wipe - advance wipe - selecting Dalvik Cache, Cache, System and Data - then wipe . Next - Install - SM-T800_T8050XA1CPH5_MM_3916.zip and swipe to flash it. Once that is complete, it says T805-T800 MM installed. I click reboot system and then i get the Install SuperSU and i swipe to Install and once that is complete. The Samsung Galaxy Tab S restarts and I see the logo and thats it. The screen just stays black and it start a timer for 20 mins. I still see nothing then I tried to manually restart it.
 

edan1979

Senior Member
I can't test this myself, but someone said it installed fine.
No idea what works.

http://www.mediafire.com/?j8n3wbbmb1fn7yf

Using it on my T705. To make sure it working fine i just full wipe my device including internal storage. Flash the custom rom and let it boot. Booting fine after 10 minutes. Setting up everything no problem. Currently haven't found any problem with it yet... well... it just 15 minutes with the mm... hahahaha...
 

ashyx

Inactive Recognized Contributor
Oct 14, 2012
15,087
9,928
- Yes i did restart. So just going to list all the steps that I followed. Wipe - advance wipe - selecting Dalvik Cache, Cache, System and Data - then wipe . Next - Install - SM-T800_T8050XA1CPH5_MM_3916.zip and swipe to flash it. Once that is complete, it says T805-T800 MM installed. I click reboot system and then i get the Install SuperSU and i swipe to Install and once that is complete. The Samsung Galaxy Tab S restarts and I see the logo and thats it. The screen just stays black and it start a timer for 20 mins. I still see nothing then I tried to manually restart it.
Your problem is you're using an old version of twrp and you let it install supersu.
Use the latest version of twrp and do NOT let twrp install supersu.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3074633
 
Last edited:

hyperX-

Senior Member
Apr 6, 2011
120
572
Guys, I´m really stuck here,

I also installed newest twrp, have done a full wipe, rebooted and waited more then 15 min.
All i can see is the Samsung GALAXY TAB S screen nothing else.

maybe i missed somthing ? e.g. flashing Modem ? I´m coming from CM12.1
 
Last edited:

Tinderbox (UK)

Senior Member
Mar 31, 2010
2,318
432
England, UK

ashyx

Inactive Recognized Contributor
Oct 14, 2012
15,087
9,928

aumast

Senior Member
Mar 18, 2013
633
50
Using it on my T705. To make sure it working fine i just full wipe my device including internal storage. Flash the custom rom and let it boot. Booting fine after 10 minutes. Setting up everything no problem. Currently haven't found any problem with it yet... well... it just 15 minutes with the mm... hahahaha...
For me recovery won't flash the ROM it freez and when I force reboot noting just Samsung galaxy sm t 705 logo

Envoyé de mon SM-T705 en utilisant Tapatalk
 

ashyx

Inactive Recognized Contributor
Oct 14, 2012
15,087
9,928
For me recovery won't flash the ROM it freez and when I force reboot noting just Samsung galaxy sm t 705 logo

Envoyé de mon SM-T705 en utilisant Tapatalk
What do you mean it freezes? What version of twrp are you using?

Post the recovery log under ADVANCED after trying to flash.
 

aumast

Senior Member
Mar 18, 2013
633
50
What do you mean it freezes? What version of twrp are you using?

Post the recovery log under ADVANCED after trying to flash.
This is what I get after flash the ROM
6a4eb4d87d50520dc792feae2c960702.jpg
c6690777ea4e3d0ee28a63971c02efe0.jpg


Envoyé de mon SAMSUNG-SGH-I747 en utilisant Tapatalk

---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------

And that
421598f82442f965618509bc366d5f78.jpg
a60b50715057921360416123ff936f34.jpg


Envoyé de mon SAMSUNG-SGH-I747 en utilisant Tapatalk

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------

What do you mean it freezes? What version of twrp are you using?

Post the recovery log under ADVANCED after trying to flash.
__bionic_open_tzdata: couldn't find any tzdata when looking for localtime!
__bionic_open_tzdata: couldn't find any tzdata when looking for GMT!
__bionic_open_tzdata: couldn't find any tzdata when looking for posixrules!
Starting TWRP 3.0.2-0 on Tue Sep 6 21:22:08 2016
(pid 2273)
TW_NO_REBOOT_BOOTLOADER := true
RECOVERY_SDCARD_ON_DATA := true
TW_NO_USB_STORAGE := true
TW_HAS_DOWNLOAD_MODE := true
TW_INCLUDE_CRYPTO := true
I:Found brightness file at '/sys/devices/platform/s5p-mipi-dsim.1/backlight/panel/brightness'
I:Got max brightness 255 from '/sys/devices/platform/s5p-mipi-dsim.1/backlight/panel/max_brightness'
I:TWFunc::Set_Brightness: Setting brightness control to 255
I:LANG: en
Starting the UI...setting DRM_FORMAT_RGB565 and GGL_PIXEL_FORMAT_RGB_565
Skipping drm graphics -- not present in build tree
fb0 reports (possibly inaccurate):
vi.bits_per_pixel = 32
vi.red.offset = 16 .length = 8
vi.green.offset = 8 .length = 8
vi.blue.offset = 0 .length = 8
setting GGL_PIXEL_FORMAT_BGRA_8888
double buffered
framebuffer: 0 (1600 x 2560)
Using fbdev graphics.
I:TWFunc::Set_Brightness: Setting brightness control to 255
I:Loading package: splash (/twres/splash.xml)
I:Load XML directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/splash.xml' directly
I:Checking resolution...
I:Scaling theme width 1.481481x and height 1.333333x, offsets x: 0 y: 0
I:Loading resources...
I:Loading variables...
I:Loading mouse cursor...
I:Loading pages...
I:Loading page splash
I:Switching packages (splash)
=> Linking mtab
=> Processing recovery.fstab
I:processing '/efs'
I:processing '/boot'
I:processing '/system'
I:processing '/data'
I:Setting up '/data' as data/media emulated storage.
I:Created '/sdcard' folder.
I:mount -o bind '/data/media' '/sdcard' process ended with RC=0
I:mount -o bind '/data/media/0' '/sdcard' process ended with RC=0
I:mount -o bind '/data/media/0' '/sdcard' process ended with RC=0
I:processing '/cache'
I:processing '/recovery'
I:processing '/external_sd'
I:Created '/external_sd' folder.
I:processing '/usb-otg'
I:Created '/usb-otg' folder.
I:Backup folder set to '/data/media/0/TWRP/BACKUPS/3204e127cc22612f'
I:Settings storage is '/data/media/0'
I:Decrypt adopted storage starting
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/data/system/storage.xml' directly
I:successfully loaded storage.xml
Warning: Disk has a valid GPT signature but invalid PMBR.
Assuming this disk is *not* a GPT disk anymore.
Use gpt kernel option to override. Use GNU Parted to correct disk.
Updating partition details...
I:Can't probe device /dev/block/mmcblk0p18
Failed to mount '/system' (Invalid argument)
I:Actual block device: '/dev/block/mmcblk0p18', current file system: 'ext4'
I:Data backup size is 0MB, free: 3550MB.
I:Unable to mount '/usb-otg'
I:Actual block device: '', current file system: 'vfat'
...done
I:Unmounting main partitions...


Partition Logs:
/efs | /dev/block/mmcblk0p3 | Size: 20MB
Flags: Can_Be_Backed_Up IsPresent
Primary_Block_Device: /dev/block/mmcblk0p3
Display_Name: EFS
Storage_Name: EFS
Backup_Path: /efs
Backup_Name: efs
Backup_Display_Name: EFS
Storage_Path: /efs
Current_File_System: emmc
Fstab_File_System: emmc
Backup_Method: dd

/boot | /dev/block/mmcblk0p9 | Size: 8MB
Flags: Can_Be_Backed_Up IsPresent Can_Flash_Img
Primary_Block_Device: /dev/block/mmcblk0p9
Display_Name: Boot
Storage_Name: boot
Backup_Path: /boot
Backup_Name: boot
Backup_Display_Name: Boot
Storage_Path: /boot
Current_File_System: emmc
Fstab_File_System: emmc
Backup_Method: dd

/system | /dev/block/mmcblk0p18 | Size: 0MB Used: 0MB Free: 0MB Backup Size: 0MB
Flags: Can_Be_Mounted Can_Be_Wiped Can_Be_Backed_Up Wipe_Available_in_GUI IsPresent
Primary_Block_Device: /dev/block/mmcblk0p18
Display_Name: System
Storage_Name: System
Backup_Path: /system
Backup_Name: system
Backup_Display_Name: System
Storage_Path: /system
Current_File_System: ext4
Fstab_File_System: ext4
Backup_Method: files

/data | /dev/block/mmcblk0p21 | Size: 11948MB Used: 0MB Free: 3550MB Backup Size: 0MB
Flags: Can_Be_Mounted Can_Be_Wiped Can_Be_Backed_Up Wipe_During_Factory_Reset Wipe_Available_in_GUI IsPresent Can_Be_Encrypted Has_Data_Media Can_Encrypt_Backup Use_Userdata_Encryption Is_Storage Is_Settings_Storage
Symlink_Path: /data/media/0
Symlink_Mount_Point: /sdcard
Primary_Block_Device: /dev/block/mmcblk0p21
Length: -16384
Display_Name: Data
Storage_Name: Internal Storage
Backup_Path: /data
Backup_Name: data
Backup_Display_Name: Data
Storage_Path: /data/media/0
Current_File_System: ext4
Fstab_File_System: ext4
Backup_Method: files
MTP_Storage_ID: 65537

/cache | /dev/block/mmcblk0p19 | Size: 196MB Used: 4MB Free: 192MB Backup Size: 4MB
Flags: Can_Be_Mounted Can_Be_Wiped Can_Be_Backed_Up Wipe_During_Factory_Reset Wipe_Available_in_GUI IsPresent
Primary_Block_Device: /dev/block/mmcblk0p19
Display_Name: Cache
Storage_Name: Cache
Backup_Path: /cache
Backup_Name: cache
Backup_Display_Name: Cache
Storage_Path: /cache
Current_File_System: ext4
Fstab_File_System: ext4
Backup_Method: files

/recovery | /dev/block/mmcblk0p10 | Size: 10MB
Flags: Can_Be_Backed_Up IsPresent Can_Flash_Img
Primary_Block_Device: /dev/block/mmcblk0p10
Display_Name: Recovery
Storage_Name: Recovery
Backup_Path: /recovery
Backup_Name: recovery
Backup_Display_Name: Recovery
Storage_Path: /recovery
Current_File_System: emmc
Fstab_File_System: emmc
Backup_Method: dd

/external_sd | /dev/block/mmcblk1p1 | Size: 14811MB Used: 11300MB Free: 3510MB Backup Size: 11300MB
Flags: Can_Be_Mounted Can_Be_Wiped Wipe_Available_in_GUI Removable IsPresent Is_Storage
Primary_Block_Device: /dev/block/mmcblk1p1
Alternate_Block_Device: /dev/block/mmcblk1
Display_Name: Micro SD
Storage_Name: Micro SD
Backup_Path: /external_sd
Backup_Name: external_sd
Backup_Display_Name: Micro SD
Storage_Path: /external_sd
Current_File_System: vfat
Fstab_File_System: vfat
Backup_Method: files
MTP_Storage_ID: 65538

/usb-otg | | Size: 0MB Used: 0MB Free: 0MB Backup Size: 0MB
Flags: Can_Be_Mounted Can_Be_Wiped Removable Is_Storage
Primary_Block_Device: /dev/block/sda1
Alternate_Block_Device: /dev/block/sda
Display_Name: USB-OTG
Storage_Name: USB-OTG
Backup_Path: /usb-otg
Backup_Name: usb-otg
Backup_Display_Name: USB-OTG
Storage_Path: /usb-otg
Current_File_System: vfat
Fstab_File_System: vfat
Backup_Method: files
MTP_Storage_ID: 65539

I:Loading package: TWRP (/data/media/0/TWRP/theme/ui.zip)
I:Loading zip theme
I:Loading package: TWRP (/twres/ui.xml)
I:Load XML directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/uk.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/tr.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/sv.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/sl.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/sk.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/ru.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/pt_BR.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/pl.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/nl.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/it.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/hu.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/fr.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/es.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/en.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/el.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/de.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/cz.xml' directly
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/languages/en.xml' directly
parsing languageFile
parsing languageFile done
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/ui.xml' directly
I:Checking resolution...
I:Scaling theme width 1.481481x and height 1.333333x, offsets x: 0 y: 0
I:Loading resources...
I:Failed to load image from indeterminate013, error -1
I:Loading variables...
I:Loading mouse cursor...
I:Loading pages...
I:Including file: /twres/portrait.xml...
I:pageManager::LoadFileToBuffer loading filename: '/twres/portrait.xml' directly
I:Loading resources...
I:Loading variables...
I:Loading mouse cursor...
I:Loading pages...
I:Loading page main
I:Loading page main2
I:Loading page install
I:Loading page flash_confirm
I:Loading page flash_zip
I:Loading page flash_done
I:Loading page flashimage_confirm
I:Loading page clear_vars
I:Loading page confirm_action
I:Loading page action_page
I:Loading page singleaction_page
I:Loading page action_complete
I:Loading page filecheck
I:Loading page rebootcheck
I:Loading page wipe
I:Loading page advancedwipe
I:Loading page formatdata
I:Loading page formatdata_confirm
I:Loading page checkpartitionlist
I:Loading page partitionoptions
I:Loading page refreshfilesystem
I:Loading page selectfilesystem
I:Loading page backup
I:Loading page backup_options
I:Loading page backupname1
I:Loading page backupname2
I:Loading page backupencryption
I:Loading page backupencryption2
I:Loading page checkbackuppassword
I:Loading page backup_run
I:Loading page restore
I:Loading page restore_read
I:Loading page restore_decrypt
I:Loading page try_restore_decrypt
I:Loading page restore_select
I:Loading page renamebackup
I:Loading page restore_run
I:Loading page mount
I:Loading page usb_mount
I:Loading page usb_umount
I:Loading page system_readonly_check
I:Loading page reboot
I:Loading page system_readonly
I:Loading page settings
I:Loading page settings_timezone
I:Loading page settings_screen
I:Loading page settings_vibration
I:Loading page settings_language
I:Loading page advanced
I:Loading page partsdcardsel
I:Loading page partsdcardcheck
I:Loading page partsdcard
I:Loading page htcdumlock
I:Loading page lock
I:Loading page filemanagerlist
I:Loading page filemanageroptions
I:Loading page choosedestinationfolder
I:Loading page filemanagerrenamefile
I:Loading page filemanagerrenamefolder
I:Loading page filemanagerchmod
I:Loading page filemanagerconfirm
I:Loading page filemanageraction
I:Loading page decrypt
I:Loading page decrypt_pattern
I:Loading page trydecrypt
I:Loading page terminalcommand
I:Loading page sideload
I:Loading page fixcontexts
I:Loading page installsu
I:Loading page slideout
I:Loading page select_storage
I:Loading page select_language
I:Set page: 'clear_vars'
I:Set page: 'main2'
I:Switching packages (TWRP)
SELinux contexts loaded from /file_contexts
Full SELinux support is present.
I:Not using /misc, not defined in fstab.
I:Not using /misc, not defined in fstab.
Startup Commands:
ro.com.google.clientidbase=android-google
ro.com.android.dateformat=MM-dd-yyyy
ro.com.android.wifi-watchlist=GoogleGuest
ro.url.legal=http://www.google.com/intl/%s/mobile/android/basic/phone-legal.html
ro.boot.sec_atd.tty=/dev/ttySAC2
ro.boot.selinux=enforcing
ro.boot.hardware=universal5420
ro.boot.serialno=3204e127cc22612f
ro.boot.bootloader=T705MUBU1BOH1
ro.boot.debug_level=0x4f4c
ro.boot.warranty_bit=1
ro.boot.emmc_checksum=3
ro.boot.odin_download=1
ro.boot.boot_salescode=
ro.omni.device=klimtlte
ro.omni.version=5.1.1-20160404-klimtlte-HOMEMADE
ro.twrp.boot=1
ro.twrp.version=3.0.2-0
ro.wifi.channels=
ro.allow.mock.location=1
ro.board.platform=exynos5
ro.build.id=LYZ28J
ro.build.date=Mon Apr 4 18:48:29 EDT 2016
ro.build.date.utc=0
ro.build.host=build
ro.build.tags=test-keys
ro.build.type=eng
ro.build.user=jenkins
ro.build.flavor=omni_klimtlte-eng
ro.build.display.id=omni_klimtlte-eng 5.1.1 LYZ28J 3 test-keys
ro.build.product=klimtlte
ro.build.version.sdk=22
ro.build.version.base_os=
ro.build.version.release=5.1.1
ro.build.version.codename

Envoyé de mon SM-T705 en utilisant Tapatalk
 

ashyx

Inactive Recognized Contributor
Oct 14, 2012
15,087
9,928
This is what I get after flash the ROM

Looks like at some point you abandoned the install while it was formatting leaving you with an unformatted system partition.

Go through the Advanced wipe options and select System then Repair or Change file System.
Change file system and select Ext4.

That should fix it.

Go back to the installer and this time let it complete the installation and dont abandon the format.
 

aumast

Senior Member
Mar 18, 2013
633
50
Looks like at some point you abandoned the install while it was formatting leaving you with an unformatted system partition.

Go through the Advanced wipe options and select System then Repair or Change file System.
Change file system and select Ext4.

That should fix it.

Go back to the installer and this time let it complete the installation and dont abandon the format.
No I have not given up the formatting or installation it is he who stops s alone

Envoyé de mon SM-T705 en utilisant Tapatalk

---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 02:57 AM ----------

It's work thinks and if I want go back to my ROM what should I do?

Envoyé de mon SAMSUNG-SGH-I747 en utilisant Tapatalk
 

maris__

Senior Member
Aug 26, 2011
449
202
The Mediafire link is no longer working. It won't give me a captcha. Tried IE and Chrome.

Disable your adblocker.

Best, maris

---------- Post added at 07:51 AM ---------- Previous post was at 07:37 AM ----------

I can't test this myself, but someone said it installed fine.
No idea what works.

http://www.mediafire.com/?j8n3wbbmb1fn7yf

Thanks ashyx for the T705 port. This ROM is extremely smooth. Besides no mobile data, there are no issues.

Best, maris
 
  • Like
Reactions: ashyx

ashyx

Inactive Recognized Contributor
Oct 14, 2012
15,087
9,928
No I have not given up the formatting or installation it is he who stops s alone

Envoyé de mon SM-T705 en utilisant Tapatalk

---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 02:57 AM ----------

It's work thinks and if I want go back to my ROM what should I do?

Envoyé de mon SAMSUNG-SGH-I747 en utilisant Tapatalk
So you have it installed now?
You can go back to stock by restoring your twrp backup or flashing the stock firmware with odin.
 

aumast

Senior Member
Mar 18, 2013
633
50
So you have it installed now?
You can go back to stock by restoring your twrp backup or flashing the stock firmware with odin.
Yes it work nice .1:so if I want go back just flash a rom zip without any modifications in wipe system like your rom?
2:I have rooted the rom wish xposed would be working with it please link me it ? Thanks ??

Envoyé de mon SM-T705 en utilisant Tapatalk
 
Last edited:

Top Liked Posts