• Introducing XDA Computing: Discussion zones for Hardware, Software, and more!    Check it out!

[ROM][UNOFFICIAL][10.0.0][r41][I9100] LineageOS 17.1

Search This thread

xerrrman

Member
Nov 27, 2016
16
3
have you installed the magisk apk to ?
No, you are right, but I think I will reinstall the version without magisk because I'm having gps problems with it.
I read in the post of the version 11 that it's a known bug, I will check it that is the case in version 10 as well.

Also I'm having a boot loop everytime I allow the sd card to be used as internal.
 

jimbob00

Member
Feb 19, 2016
48
11
use TWRP-3.4.0-i9100-Android-10.img it worked well for me." make sure you follow the instructions exactly as described". and i used open_gapps-arm-11.0-nano-20210918.zip. and everything went fine for me.
 
  • Like
Reactions: xerrrman

xerrrman

Member
Nov 27, 2016
16
3
Gps solved: I don't know exactly, just made a clean reinstall and now it's working.
Micro SD: As pointed, don't use it as internal or bootloop.
Google Maps: Works without the google environment. I prefer to not use google services.

I'm going to use this phone as my daily driver, it's super great!!
 
  • Like
Reactions: jimbob00

jimbob00

Member
Feb 19, 2016
48
11
Gps solved: I don't know exactly, just made a clean reinstall and now it's working.
Micro SD: As pointed, don't use it as internal or bootloop.
Google Maps: Works without the google environment. I prefer to not use google services.

I'm going to use this phone as my daily driver, it's super great!!
Glad I could help.
 
  • Like
Reactions: xerrrman

tha_G

Senior Member
Jan 20, 2017
71
69
Hello everyone,

I've just installed this to my good old S2 (as backup phone).
All looks fine but camera in a banking app, for scanning qr-codes, is way to dark (no issue in camera app).

Anyone experiencing the same issue? (and perhaps found a solution to it? :) )
I've been searching through this thread but could not find anything.

Thanks!
 

zdenda.jircik

New member
Nov 24, 2021
1
0
Hello everyone,

I've just installed this to my good old S2 (as backup phone).
All looks fine but camera in a banking app, for scanning qr-codes, is way to dark (no issue in camera app).

Anyone experiencing the same issue? (and perhaps found a solution to it? :) )
I've been searching through this thread but could not find anything.

Thanks!
Hi
I've just same troubles with camera. It's not able to scan QR codes in APPs.

I use S2 as daily phone and it works quite good.

Sometimes happens that call services are immediatelly out of service. Phone need to be reseted. I might have sick SIM socket.
 

Top Liked Posts