[ROM][UNOFFICIAL][10.0.0][r41][I9100] LineageOS 17.1

Search This thread

xerrrman

Member
Nov 27, 2016
16
4
have you installed the magisk apk to ?
No, you are right, but I think I will reinstall the version without magisk because I'm having gps problems with it.
I read in the post of the version 11 that it's a known bug, I will check it that is the case in version 10 as well.

Also I'm having a boot loop everytime I allow the sd card to be used as internal.
 

jimbob00

Senior Member
Feb 19, 2016
50
12
use TWRP-3.4.0-i9100-Android-10.img it worked well for me." make sure you follow the instructions exactly as described". and i used open_gapps-arm-11.0-nano-20210918.zip. and everything went fine for me.
 
  • Like
Reactions: xerrrman

jimbob00

Senior Member
Feb 19, 2016
50
12
use TWRP-3.4.0-i9100-Android-10.img it worked well for me." make sure you follow the instructions exactly as described". and i used open_gapps-arm-11.0-nano-20210918.zip. and everything went fine for me.
Do not use sd card to be used as internal storage just yet cause it was giving me bootloops to !
 
  • Like
Reactions: xerrrman

xerrrman

Member
Nov 27, 2016
16
4
Gps solved: I don't know exactly, just made a clean reinstall and now it's working.
Micro SD: As pointed, don't use it as internal or bootloop.
Google Maps: Works without the google environment. I prefer to not use google services.

I'm going to use this phone as my daily driver, it's super great!!
 
  • Like
Reactions: jimbob00

jimbob00

Senior Member
Feb 19, 2016
50
12
Gps solved: I don't know exactly, just made a clean reinstall and now it's working.
Micro SD: As pointed, don't use it as internal or bootloop.
Google Maps: Works without the google environment. I prefer to not use google services.

I'm going to use this phone as my daily driver, it's super great!!
Glad I could help.
 
  • Like
Reactions: xerrrman

tha_G

Senior Member
Jan 20, 2017
76
69
Hello everyone,

I've just installed this to my good old S2 (as backup phone).
All looks fine but camera in a banking app, for scanning qr-codes, is way to dark (no issue in camera app).

Anyone experiencing the same issue? (and perhaps found a solution to it? :) )
I've been searching through this thread but could not find anything.

Thanks!
 

zdenda.jircik

New member
Nov 24, 2021
1
0
Hello everyone,

I've just installed this to my good old S2 (as backup phone).
All looks fine but camera in a banking app, for scanning qr-codes, is way to dark (no issue in camera app).

Anyone experiencing the same issue? (and perhaps found a solution to it? :) )
I've been searching through this thread but could not find anything.

Thanks!
Hi
I've just same troubles with camera. It's not able to scan QR codes in APPs.

I use S2 as daily phone and it works quite good.

Sometimes happens that call services are immediatelly out of service. Phone need to be reseted. I might have sick SIM socket.
 

felix_w

Senior Member
Feb 25, 2012
56
14
Hello and thank you for all the work!

I installed normally and prior to installing Gapps the phone was super fast. Unfortunately, after installing pico Gapps it lags severely.

What is everyone doing and i haven't read a single comment on this ? What Gapps are you using ?

Thank you in advance for your reply.
 

puerto69

Senior Member
Apr 7, 2014
81
9
Hi guys, I've been trying to fix this for 3 days... I've tried several Android 9 and 10 Roms but due to excessive battery drain I'm forced to downgrade to Android 6.0 MM for now. The problem is that I cannot revert the internal memory to its original state, the explorer does not recognize it and it only shows me an sd of 7.97MB. I have put Base, PIT 3GB and tried formatting everything with TWRP 2.8.7, 3.0.0 (CM), 3.0.2.1. 3.1, 3.2.3..... without success. Same process with Philtz 6.48 before flash Rom. Please can someone enlighten me...?
20221001_140716.png
20221001_140559.png
 

puerto69

Senior Member
Apr 7, 2014
81
9
If everything fails, try restoring the last Samsung official ROM, after tris you should have proper spacing. Of course, you have to redo all the steps in order to put again a custom ROM
If I put Samsung base and start the system everything is correct, at the moment that I put modified recovery for example Philz or TWRP 2.8.7 and install a Custom Rom (MM for example), when starting the system I lose the reading of the internal memory and it still comes out as emulated storage, and of course, I can't download anything because it only recognizes 7.8mb of space on SD. There must be a way to revert the partition of the internal SD but I am not able to find the solution for more than searching and trying.
 

Top Liked Posts