• Introducing XDA Computing: Discussion zones for Hardware, Software, and more!    Check it out!

[ROM][UNOFFICIAL] LineageOS 16.0 for Galaxy A70

Search This thread

MarvinMod

Senior Member
May 20, 2015
479
218
Samsung Galaxy A70
All sensors worked correctly here

I reverted back to stock and sensors are working. im flashing Los 16 again and will check again and make a bug report with logs.

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 05:07 PM ----------

okay, I ran my backup and it boots to the los bootanimaton but that's as far as it get and just animates the whole time. I restored everything except dtbo. where am I going wrong?

Update: I got it back up from restore, heres what I had to do. restore all partitions, format data and reboot. on the setup screen, reboot to twrp and restore only data and reboot. Also, all of my sensors are working now. :) ummm, just a tip, when doing a backup, make sure you copy internal storage to copy back after restore as apparently internal storage is wiped during an advanced wipe and/or restore even though its not checked to do so in twrp.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Frankyboy777819

Lama.Lama.Lama

New member
Nov 23, 2013
4
3
More detailed installation instructions please?

Hello. Would anybody be willing to create a bulletproof step by step guide to get this LineageOS properly installed and working? I am willing to donate couple bucks via PayPal. I have brand new A70 and wouldnt like to mess things up. I have some experiences with flashing, so I am able to install TWRP, but the instruction "Flash the latest build and gapps" is not specific enough for me. Thanks for any help.
 

Lama.Lama.Lama

New member
Nov 23, 2013
4
3
Not successful so far ....

Hello, I tried to follow precisely all the instructions, but I have ended up on the lineage boot animation (60 minutes so far). The phone is warm, so I will let it be overnight and will see in the morning.

If it does not work, could it be because of some incompatibility with gapps? Is there any "safe" combination of this lineage16 and gapps, that will work?

Thanks for any tips ...
 

Joselof96

Senior Member
Jan 7, 2015
150
12
Hello, I tried to follow precisely all the instructions, but I have ended up on the lineage boot animation (60 minutes so far). The phone is warm, so I will let it be overnight and will see in the morning.

If it does not work, could it be because of some incompatibility with gapps? Is there any "safe" combination of this lineage16 and gapps, that will work?

Thanks for any tips ...
Ive tried both micro, nano and stock opengapps they have all worked for me
 

Top Liked Posts