[ROM][WWE][12/31/09][WM6.5.3.3 28205] Da_G's Test ROM, take 2!

Natedogs911

Member
Apr 7, 2009
25
0
0
I cook my own roms and I know the USB Connection is an HTC addon. Without the package it won't pop up and ask you, I've accidentally forgot to cook it in a few times. You can still get USB-PC connections through Settings-->Connections, but the popup screen is HTC.

Everyone seems to be getting GPS signal except me. I'm not sure what could be preventing it as I've used the same packages I've used in every other build.
Just a thought, have you tried a different radio version?

i have only had good success with 1.14.25.35
 

ptgptg

Senior Member
Oct 22, 2007
259
28
0
Garden City
Is anyone using Mobile shell with this ROM? I am wondering if the new bottom bar is covered by Mobile shell and if anyone has figured out a fix. Also, is there a kitchen for the ROM? Thanks,
 

player911

Inactive Recognized Developer
Sep 8, 2006
7,954
1,206
0
Cincinnati
www.SnapSiteAdmins.com
Just a thought, have you tried a different radio version?

i have only had good success with 1.14.25.35
I'm actually using 1.14.25.35. The problem was with my GPRSConnection registry value. It was set to "isp.cingular" and after I changed it to "MEdia Net" it all started to work again.

FYI in the future. I believe the initial connection configuration setup (if Da_G even includes this) automatically sets ISP.CINGULAR which didn't work for me. Perhaps my phone was banned from AT&T's isp.cingular server from data usage overage.
 

daniel_rh

Senior Member
Jul 21, 2007
215
6
0
Everything is working fine so far. The only problem is with some checkboxes, they're wrongly sized. Finally, W6.5 is taking shape and it looks like a refreshed version of WM6.1 :D
 

mlacomb

Senior Member
Apr 18, 2009
95
0
0
I'm actually using 1.14.25.35. The problem was with my GPRSConnection registry value. It was set to "isp.cingular" and after I changed it to "MEdia Net" it all started to work again.

FYI in the future. I believe the initial connection configuration setup (if Da_G even includes this) automatically sets ISP.CINGULAR which didn't work for me. Perhaps my phone was banned from AT&T's isp.cingular server from data usage overage.
isp.cingular == only works if you have the full tethering plan ($60/mo) versus the smartphone plan ($30/mo) from what I've read.
 

tahdor

Senior Member
Dec 16, 2008
238
2
0
Help me out here. So which one should I install (I will prefer more stability) 23409 or 23047 ? This will be my first try at 6.5.

Thanks
 

Natedogs911

Member
Apr 7, 2009
25
0
0
MMS,

great rom,

just wondering what can be done about the mms situation?

its something i use regularly.
tried using an arcsoft mms cab i found but no change.
just a shot in the dark.

is it something in the registry?

was going to try another build and export the registry and compare
anyone think i'll get anywhere?
 

CR7KB24

Senior Member
Nov 18, 2008
462
0
0
Great rom thanks so much, is there any way we can get a kitchen?

Has anyone gotten a htc dialer to work?
 
Last edited:

wmx

Member
Aug 20, 2009
29
0
0
Voice Command over bluetooth headset doesn't work. At least with Jawbone 1.
I have the same problem with a Motorola headset. I can take calls via the headset and I get announcements but pressing the button on the headset does not get any response from the phone.
 

rtrees

Member
May 17, 2006
40
0
0
I have the same issue with the Jawbone Prime. I found the registry key that I believe controls this and set it to run \windows\voicecmd.exe which has fixed it in the past but not this time. If you manually run that application the voice prompt start normally.
 

CR7KB24

Senior Member
Nov 18, 2008
462
0
0
this isn't crucial, just wanted to ask around, does anyone know how to change that solid blue bottom curtain to transparent again. it's just annoying for almost everything, clashes with my wallpaper too. would be great if anyone had a remedy:)

also, do you possibly have this build?
http://pocketnow.com/rumor/new-contacts-app-in-winmo-65-build-23412
You can try this http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=559695

Yes! please get that new build, looks great :)
 

mmone3

Senior Member
May 6, 2006
156
3
0
denver
Anyone having a problem with the camera icon not showing up in "picture & vidoes app", it worked in all the previous builds?

Also it doesnt show up with you try to send a picture with live messenger, guessing it uses the same "picture & vidoes app".

Thanks Da_G again for all your hardwork.
 

sidliu

Senior Member
May 4, 2007
174
8
0
I have a battery problem with 23047. It's running out of battery after about 8 hours. With previous build, I can use it til the night.

Anyone else experience the problem?
 

Da_G

Inactive Senior Recognized Developer / Moderator E
Aug 20, 2007
3,320
1,553
253
Riverside, CA
First post updated with 23052

No changes to anything but the system, that I can recall, havent had much time lately. So, same as the last, just a new OS.