[U] Stock ROM bug or something else?...

Search This thread

hackerpower

Senior Member
Feb 4, 2013
2,150
1,170
42
Lisbon
I have a problem in my U.

Everytime someone calls me, first the led lights up, then it vibrates about 2-3 times in the middle starts ringing and only after all that the screen turns on so i can answer or reject the call.

After i answer a call sometimes it takes 3-5 sec to hear sound from the other phone, but the caller says he can hear me the whole time.

When receiving SMS, first the led lights up, then after a while it vibrates and after that it rings, but sometimes it doesn't ring.

Another thing, it lags to much to open the contacts, phone and messages app.

My wifes Tipo dual, opens almost instantly the phone app after i touch it.

I'm using The ROM, etc that are stated in my signature.

Please help!! Already tried different kernels, etc. :crying:
 

hackerpower

Senior Member
Feb 4, 2013
2,150
1,170
42
Lisbon
It can be something in the mods or it can be the rom itself.
Didi you get these bugs before the mods?

Already had the excessive lag opening the apps with a fresh stock ROM. Honestly i put and did so many things that i don't know now.

But i installed the Sliding XU 3.3 kernel and it's working almost fine now, only has the original lags opening the apps of the stock ROM.

The stock rom sucks, mine did this as well, made the phone unusable.

So wich ROM do you use :confused:
 
Our Apps
Get our official app!
The best way to access XDA on your phone
Nav Gestures
Add swipe gestures to any Android
One Handed Mode
Eases uses one hand with your phone