• Introducing XDA Computing: Discussion zones for Hardware, Software, and more!    Check it out!

UNOFFICIAL CM13 for opo

Status
Not open for further replies.
Search This thread

itslels

Senior Member
Oct 21, 2012
1,140
464
Fixed it should be working now

Thanks bud! I was trying to download this but couldn't figure out the Chinese captcha after i verified my email.

Here are some things I have found after flashing

- Built in root doesn't work for me. Had to flash supersu 2.50 beta.
- Titanium backup crashes
- Camera will launch, but once your try to take picture, it says cannot connect to camera
- Location tile is very iffy. Seems to work sometimes, and not others
- CM file manager does not work
- Can't browse files on computer
These are my quick findings, if I find more, I'll update.
 
Last edited:

imam.krismanto

Senior Member
Mar 5, 2009
605
184
Jakarta
Thanks bud! I was trying to download this but couldn't figure out the Chinese captcha after i verified my email.

Here are some things I have found after flashing

- Built in root doesn't work for me. Had to flash supersu 2.50 beta.
- Titanium backup crashes
- Camera will launch, but once your try to take picture, it says cannot connect to camera
- Location tile is very iffy. Seems to work sometimes, and not others
- CM file manager does not work
These are my quick findings, if I find more, I'll update.

More buggy than AOSP ??
 

andyjjc

Senior Member
Jul 22, 2007
89
68
kampoeng-evo.com
uploadfromtaptalk23504927690.png

Sent from my A0001 using Tapatalk
 

itslels

Senior Member
Oct 21, 2012
1,140
464
I am using benzo gapps, and they seem to be working fine. Also, the mod from the experimental thread to enable softkeys works. Have been able to enable soft keys, which in turn makes Google Now on tap work, and disable hardware keys and backlight.
 
  • Like
Reactions: johnb380

johnb380

Senior Member
Jan 25, 2011
2,988
2,313
Masury, Ohio
I am using benzo gapps, and they seem to be working fine. Also, the mod from the experimental thread to enable softkeys works. Have been able to enable soft keys, which in turn makes Google Now on tap work, and disable hardware keys and backlight.
So what do u think of this Rom compared to the experimental one? Is this one more stable or is the exp. one more stable?

Sent from my A0001 using Tapatalk
 

itslels

Senior Member
Oct 21, 2012
1,140
464
Would there really be any changes from the build that was posted? Just wondering if its worth flashing an update yet.

So what do u think of this Rom compared to the experimental one? Is this one more stable or is the exp. one more stable?

Sent from my A0001 using Tapatalk
I never ran the exp. build. Requires way too many tweaks to get things working for my liking. I will say I have been running the original CM13 build posted for about a hour or so now and everything has been stable so far. I listed the small bugs I have found so far in my previous post.
 
  • Like
Reactions: johnb380

itslels

Senior Member
Oct 21, 2012
1,140
464
Oh, didnt realize that was the same build...had a different build date. Wonder why he would take it down there but be ok with it here.
 
Status
Not open for further replies.

Top Liked Posts

  • There are no posts matching your filters.
  • 7
    An emu is a bird it does not wear boots
    4
    Fixed it should be working now

    Thanks bud! I was trying to download this but couldn't figure out the Chinese captcha after i verified my email.

    Here are some things I have found after flashing

    - Built in root doesn't work for me. Had to flash supersu 2.50 beta.
    - Titanium backup crashes
    - Camera will launch, but once your try to take picture, it says cannot connect to camera
    - Location tile is very iffy. Seems to work sometimes, and not others
    - CM file manager does not work
    - Can't browse files on computer
    These are my quick findings, if I find more, I'll update.
    3
    cm-13-20151021-UNOFFICIAL-bacon.zip - https://goo.gl/sXXygy
    3
    Downloaded the rom from MEGA link shared on this thread

    Installed as secondary ROM and it booted fine Multirom TWRP 2.8.7.0

    Installed slim GAPPS MM 6.0 and play store working fine, restored all my apps and data using ultimate back up App and most of the apps seems to working fine.

    No audio on call so far, trying to reboot and check hope that fixes the issue with audio on call
    3
    Looks like the dev took it down