Wanbo T2 Max

sklchan

Senior Member
Feb 20, 2012
197
55
58
Just discovered that the cpu only can reached 1.5ghz although the governor interactive have freq range 1.3ghz-1.7ghz it seem the firmware limited the max cpu core speed to 1.5ghz...
 
  • Wow
Reactions: optionalmgrr.la

Supergupin

Member
Feb 21, 2012
9
1
23
Hi, I'm a bit stuck.

I have a Chinese version of the firmware : WB-T2Max1080CN-V1.00-20201229 and I can't flash to the international version.

I have a 8GB usb key in USB2.0 format in FAT32. I paste the rights files at the root of the key.

Nothing happen when i plug it and press the button when the projector boot. It just boot normally.

Do you have an idea of how I can do that ?
 
Last edited:

nohaoo

Member
Dec 28, 2020
24
6
13
Hi, I'm a bit stuck.

I have a Chinese version of the firmware : WB-T2Max1080CN-V1.00-20201229 and I can't flash to the international version.

I have a 8GB usb key in USB2.0 format in FAT32. I paste the rights files at the root of the key.

Nothing happen when i plug it and press the button when the projector boot. It just boot normally.

Do you have an idea of how I can do that ?
You must press the button on the device. You have the latest chinese version and you won't be able to restore the version after flashing to the international ver.
 

lemonial

Member
Apr 1, 2020
17
3
3
Suwon
Hi, I'm a bit stuck.

I have a Chinese version of the firmware : WB-T2Max1080CN-V1.00-20201229 and I can't flash to the international version.

I have a 8GB usb key in USB2.0 format in FAT32. I paste the rights files at the root of the key.

Nothing happen when i plug it and press the button when the projector boot. It just boot normally.

Do you have an idea of how I can do that ?
Did you keep pushing the power button more than 8 seconds?
Please try another USB flash memory.
 

Supergupin

Member
Feb 21, 2012
9
1
23
You must press the button on the device. You have the latest chinese version and you won't be able to restore the version after flashing to the international ver.
I tried several things :

- press the button before plugging the power cable for more than 8 sec
- press the button when the power cable is plugged and the LED is red.

Everytime, the projector start as usual and there isn't any blinking LED.

Did you keep pushing the power button more than 8 seconds?
Please try another USB flash memory.
I tried with 3 differents USB stick :'(

Do you think the best thing I have to do is waiting for a new international version?
 

tuanharc

New member
Jan 25, 2021
1
0
11
I tried several things :

- press the button before plugging the power cable for more than 8 sec
- press the button when the power cable is plugged and the LED is red.

Everytime, the projector start as usual and there isn't any blinking LED.



I tried with 3 differents USB stick :'(

Do you think the best thing I have to do is waiting for a new international version?
You must power off -> usb plug -> press power button 10 sec
 

Chyril

New member
Jan 24, 2021
2
0
1
Hello,

This topic is really great, thanks a lot !

I have a wanbo T2 max with the last global firmware and there is a bug really annoying : the keystone is reset at each start :/

Regards

Edit : Nohaoo, the brightness is really really great. Did you change the settings ?
 
Last edited:

nohaoo

Member
Dec 28, 2020
24
6
13
Hello,

This topic is really great, thanks a lot !

I have a wanbo T2 max with the last global firmware and there is a bug really annoying : the keystone is reset at each start :/

Regards

Edit : Nohaoo, the brightness is really really great. Did you change the settings ?
Hi! It depends on how to take a photo. It looks good but actually just usual.

This is my blog and I'm writing all things about Wanbo T2 Max. You will see other photos and they are not that good.
 

ph324

Member
Nov 16, 2012
18
2
23
Bath
Is anybody having any audio lag over bluetooth? It seems to happen occasionally for me and I haven't worked out the conditions to replicate it properly.
 

Chyril

New member
Jan 24, 2021
2
0
1
Is anybody having any audio lag over bluetooth? It seems to happen occasionally for me and I haven't worked out the conditions to replicate it properly.
I noticed that yesterday when i connected a Bose Bluetooth speaker to Wanbo or to an Amazon Firestick 4K connected to the Wanbo (for which you have an option to reduce that lag)
 

nohaoo

Member
Dec 28, 2020
24
6
13
Is anybody having any audio lag over bluetooth? It seems to happen occasionally for me and I haven't worked out the conditions to replicate it properly.
At first with original chinese firmware, with all bluetooth speakers, I had problems like lag and no sound. Then I have been only used builtin speakers so far cause they are not that bad. Today I just tried my soundcore motion+ with the international firmware again, it worked like a charm.
 

optionalmgrr.la

Senior Member
Sep 5, 2015
1,107
155
83
Thank you all for your help! Very useful !! Hoping for a correction for the Zoom ...

For the mouse, with International Firmware (20122420), I just have to maintain"mouse" button on the remote control for 2 seconds and it works !
Can you explain more and where can I find the latest version of international firmware??