YouTube update in the Market!

Search This thread

Paul22000

Senior Member
Jan 19, 2008
3,522
155
Just keeps saying Installation Unsuccessful, even after using Titanium Backup to uninstall YouTube.

snap20101020174220.png


Any ideas?

Running CM6
 

heyredy141

Senior Member
Aug 28, 2010
88
6
Vancouver, BC
I just installed it on cm 6. Below are the steps I followed.
1) uninstall your youtube using titanium backup.
2) reboot your phone
3) install youtube from market

Sent from my Nexus One using XDA App
 

ikon8

Senior Member
Feb 23, 2010
407
127
L.A.
I'm running cm6 nightlies and I just installed it from the market and it worked fine, didn't remove old one before or anything. Oh, and yea it didn't say it was an update but it did indeed replace the old youtube app.
 
Last edited:

Buck Shot

Senior Member
Mar 2, 2010
241
15
running cyan6 and installed with no prob. it replaced my old one considering it wasnt an update but a new app. looks pretty nice
 

krypticos

Senior Member
May 5, 2010
344
30
Morgantown
im running cm6 nightly 204 and wouldnt install until i uninstalled old youtube and rebooted my phone. after doing that worked great. i love the new app i was using only the website on my nexus but now i think ill switch back to the app.
 

Marco Schaap

Member
Dec 10, 2008
48
1
Hmmm having same problems as other users described, but then on a stock N1 (FRF91). Can't uninstall old client because of no root acces. When installing new client installation fails. Also after rebooting the phone.. What can I do?
 

alexjoje

New member
Jul 28, 2008
2
0
Hmmm having same problems as other users described, but then on a stock N1 (FRF91). Can't uninstall old client because of no root acces. When installing new client installation fails. Also after rebooting the phone.. What can I do?

Same problem here (N1 FRF91 Vodafone-Spain).

Seems that there is no solution at the moment (for non root users).

:mad:
 
Last edited:

negroplasty

Senior Member
Feb 28, 2010
606
414
Phoenix
Loving this new youtube app, a very nice improvement. Thanks for posting this, I wouldn't have known for a while otherwise... it wasn't showing a youtube app installed on the miui rom I'm running. Installed over the existing one with no problems.