FORUMS

[ROM][UNOFFICIAL][10] LineageOS 17.1 [T713][T719][T813][T819]

3,023 posts
Thanks Meter: 5,234
 
By ripee, Recognized Developer / Recognized Contributor on 22nd March 2020, 12:36 AM
Post Reply Email Thread
Announcement from ripee: The cameras work, but with a delayed tap response, so not there yet :P
22nd March 2020, 10:45 AM |#11  
ginore's Avatar
Senior Member
Flag Mantova
Thanks Meter: 29
 
More
Error 7 whit TWRP 3.3.1-0 with lineage-16.0-20200311-UNOFFICIAL-gts28ltexx

ROMs
ripee
- SM-T713: gts28vewifi

- SM-T719: gts28velte <---------- lineage-16.0-20200311-UNOFFICIAL-gts28ltexx

- SM-T813: gts210vewifi

- SM-T819: gts210velte

SM-T719
---error 7.....
E3004: this package is for device gts28lte, gts28ltexx; yhis device is gts28velte.

????????
22nd March 2020, 10:51 AM |#12  
Senior Member
Thanks Meter: 1,329
 
More
To be more clear: gts28velte does not boot, it remains stuck at the bootanimation stage for at least 15 minutes. No gapps, no magisk, only the ROM.

---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------

Quote:
Originally Posted by fmc000

To be more clear: gts28velte does not boot, it remains stuck at the bootanimation stage for at least 15 minutes. No gapps, no magisk, only the ROM.

Full wipe of course.

Inviato dal mio SM-T719 utilizzando Tapatalk
22nd March 2020, 11:01 AM |#13  
fjason@iprimus.com.au's Avatar
Member
Gold Coast, Australia
Thanks Meter: 1
 
More
Sometimes they won't boot without gapps
22nd March 2020, 11:05 AM |#14  
Senior Member
Thanks Meter: 1,329
 
More
Quote:
Originally Posted by [email protected]

Sometimes they won't boot without gapps

Will try again with BitGapps and report back.

Edit: not a gapps problem, doesn't boot with BitGapps either.

Inviato dal mio SM-T719 utilizzando Tapatalk
22nd March 2020, 11:58 AM |#15  
ripee's Avatar
OP Recognized Developer / Recognized Contributor
Thanks Meter: 5,234
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fmc000

Will try again with BitGapps and report back.

Edit: not a gapps problem, doesn't boot with BitGapps either.

Inviato dal mio SM-T719 utilizzando Tapatalk

Please send logs.
22nd March 2020, 12:06 PM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 1,329
 
More
Quote:
Originally Posted by ripee

Please send logs.

Would love to but I don't know how to send logs from a non booting device. Anyways, @gkwok had similar problems when he started publishing his own version of the Pie ROM for the gts28velte, maybe he can help.

Inviato dal mio SM-T719 utilizzando Tapatalk
22nd March 2020, 12:30 PM |#17  
ripee's Avatar
OP Recognized Developer / Recognized Contributor
Thanks Meter: 5,234
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by fmc000

Would love to but I don't know how to send logs from a non booting device. Anyways, @gkwok had similar problems when he started publishing his own version of the Pie ROM for the gts28velte, maybe he can help.

Inviato dal mio SM-T719 utilizzando Tapatalk

As far as I know, pie on gts28velte should boot when using the official sources.

Let the boot animation run for around 1 minute, then reboot by pressing power + volume down. When the animation disappears, immediately switch to pressing the buttons to go into TWRP. In the advanced menu, tap on File Manager. Navigate to this folder:

Code:
/sys/fs/pstore/
In it there should be two files, ramoops and another one, probably named pstore or something like that. Post both here.
The Following User Says Thank You to ripee For This Useful Post: [ View ]
22nd March 2020, 12:42 PM |#18  
Senior Member
Thanks Meter: 1,329
 
More
Quote:
Originally Posted by ripee

As far as I know, pie on gts28velte should boot when using the official sources.

Please have a look at this thread, posts 211-217

https://forum.xda-developers.com/tab...-16-0-t3838618

Quote:
Originally Posted by ripee

Let the boot animation run for around 1 minute, then reboot by pressing power + volume down. When the animation disappears, immediately switch to pressing the buttons to go into TWRP. In the advanced menu, tap on File Manager. Navigate to this folder:

Code:
/sys/fs/pstore/
In it there should be two files, ramoops and another one, probably named pstore or something like that. Post both here.

Will try that, thank you.
22nd March 2020, 12:52 PM |#19  
ginore's Avatar
Senior Member
Flag Mantova
Thanks Meter: 29
 
More
Error 7 whit TWRP 3.3.1-0 with lineage-16.0-20200311-UNOFFICIAL-gts28ltexx
....
Now there is the correct file.

Regard.
22nd March 2020, 01:08 PM |#20  
Senior Member
Thanks Meter: 1,329
 
More
@ripee Logs extracted from a non-booting gts28velte.
Attached Files
File Type: zip sys_fs_pstore.zip - [Click for QR Code] (66.5 KB, 6 views)
22nd March 2020, 01:39 PM |#21  
ripee's Avatar
OP Recognized Developer / Recognized Contributor
Thanks Meter: 5,234
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ginore

Error 7 whit TWRP 3.3.1-0 with lineage-16.0-20200311-UNOFFICIAL-gts28ltexx
....
Now there is the correct file.

Regard.

Is there a reason why you blindly clicked without thinking? So I made a mistake with the links. How is it not obvious that gts28ltexx and gts28velte are not the same device?
The Following 2 Users Say Thank You to ripee For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes