FORUMS
Remove All Ads from XDA

New T-Mobile Firmware Out. --> G930TUVU4PK1

305 posts
Thanks Meter: 74
 
By esjames, Senior Member on 5th November 2016, 04:12 PM
Post Reply Email Thread
This update brings us up to November security patch.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	1494
Size:	196.6 KB
ID:	3927169   Click image for larger version

Name:	2.png
Views:	1488
Size:	184.6 KB
ID:	3927170  
The Following User Says Thank You to esjames For This Useful Post: [ View ] Gift esjames Ad-Free
 
 
5th November 2016, 05:18 PM |#2  
thowersome's Avatar
Member
Flag Cherry Point
Thanks Meter: 19
 
Donate to Me
More
I assume this is rootable via Odin bootloader swap. Does this update finally enable vulkan?

And how is battery life?

Thanks ahead of time
The Following User Says Thank You to thowersome For This Useful Post: [ View ] Gift thowersome Ad-Free
5th November 2016, 06:00 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
So far it does seem like it was the stated update to enable 256QAM and 64QAM. But for me only the upload speeds have increased, up to Just over 50Mbps. The speeds in general have been varying from 30Mbps-150Mbps dependent on site, but Just days ago I would be roughly 80Mbps almost everywhere I went, up to about 130Mbps
5th November 2016, 06:30 PM |#4  
Member
Thanks Meter: 29
 
More
Quote:
Originally Posted by thowersome

I assume this is rootable via Odin bootloader swap. Does this update finally enable vulkan?

And how is battery life?

Thanks ahead of time

Vulkans been enabled since the September patch update APIA
5th November 2016, 06:46 PM |#5  
thowersome's Avatar
Member
Flag Cherry Point
Thanks Meter: 19
 
Donate to Me
More
I assumed it was but it doesn't seem to be picked up by the apps. For example dolphin emu doesn't pick it up
The Following User Says Thank You to thowersome For This Useful Post: [ View ] Gift thowersome Ad-Free
5th November 2016, 07:29 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 5,001
 
Donate to Me
More
G930TUVU4APK1_CL9507190_QB11413802_REV02_user_low_ ship_MULTI_CERT.rar
Here are the Odin files:

G930TUVU4APK1_CL9507190_QB11413802_REV02_user_low_ ship_MULTI_CERT.rar
The Following 3 Users Say Thank You to muniz_ri For This Useful Post: [ View ] Gift muniz_ri Ad-Free
6th November 2016, 02:27 AM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 55
 
More
After updating to this pdanet force closes about 1 minute after connecting it. Seems there's some new system service that is force closing it. Really low move there tmo

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

If anyone can grab the update files and figure out if there's a new service they introduced maybe I can disable it in package Disabler pro. I really need pdanet to work
6th November 2016, 08:12 PM |#8  
Okay now the burning question

... does root work??
7th November 2016, 02:35 PM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by KillerClaw321

Okay now the burning question

... does root work??

That's what I want to know as I updated and now can't get root access...
7th November 2016, 03:38 PM |#10  
Quote:
Originally Posted by CWBPHT

That's what I want to know as I updated and now can't get root access...

Meaning you flashed the kernel, and used the root.bat but supersu doesnt work?

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------

Quote:
Originally Posted by esjames

This update brings us up to November security patch.

Can you root? Or did you try?
7th November 2016, 03:43 PM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by KillerClaw321

Meaning you flashed the kernel, and used the root.bat but supersu doesnt work?

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------


Can you root? Or did you try?

I followed the root guide here - http://forum.xda-developers.com/tmob...le-s7-t3488067

I got the boot file flashed and rebooted, but when I run root.bat it just sits there saying waiting-for-device and a security warning pops up on my phone. I have USB debugging enabled and no boot unlock requirement. I had root, then lost it with a previous build and decided to flash stock then update and try again. I'm at my wits end as to what is going on.

Edit - Also, when I type adb devices there are no devices attached, yet I have access to my sd card and phone folders through windows...
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes