FORUMS
Remove All Ads from XDA

Home screen variable?

336 posts
Thanks Meter: 59
 
By Mark2014, Senior Member on 23rd March 2016, 03:06 PM
Post Reply Email Thread
hi every body!
Im new in Tasker, so I have a simple quesion
Is there a variable on homescreen?
Or how do I make it?
Thanks for reading
 
 
23rd March 2016, 03:11 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
More
Go home
Not you
[spoil]

[/spoil]

or be more precise.
The Following User Says Thank You to frrancuz. For This Useful Post: [ View ] Gift frrancuz. Ad-Free
23rd March 2016, 04:25 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 59
 
More
No, this is not what i want. I want a variable which avaiable when the screen stay on homescreen. Not go to home.
Sorry, my english is bad
23rd March 2016, 08:43 PM |#4  
RuggedHunter's Avatar
Senior Member
Flag Eastern PA
Thanks Meter: 1,105
 
Donate to Me
More
%WIN

You need accessibility services enabled.

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
The Following User Says Thank You to RuggedHunter For This Useful Post: [ View ] Gift RuggedHunter Ad-Free
23rd March 2016, 09:23 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
More
@Mark2014
Mine too, do not worry


Make a profile:
Profile: Any Window Name (301)
Event: New Window [ Label:* Window Type:Any ]
Enter: Anon (302)
A1: Flash [ Text:%WIN Longff ]

you see how %win name your homescreen.
The Following 2 Users Say Thank You to frrancuz. For This Useful Post: [ View ] Gift frrancuz. Ad-Free
24th March 2016, 06:44 AM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 59
 
More
@frrancuz.
Tks so much.
It work like a charm
But on my phone, Flash Act doesn't work, so I replace it by a Popup, and it make me crazy to close the popup window
Now, I ready to setup a profile to lock my phone only on homescreen and on a flat place, but it will stay 5s before.
25th March 2016, 09:10 PM |#7  
Member
Thanks Meter: 31
 
More
Quote:
Originally Posted by Mark2014

@frrancuz.
Tks so much.
It work like a charm
But on my phone, Flash Act doesn't work, so I replace it by a Popup, and it make me crazy to close the popup window
Now, I ready to setup a profile to lock my phone only on homescreen and on a flat place, but it will stay 5s before.

You don't need the Popup action...but the rest
you could have a "wait for 1ms" action instead
The Following User Says Thank You to ks123 For This Useful Post: [ View ] Gift ks123 Ad-Free
26th March 2016, 09:36 AM |#8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 59
 
More
Quote:
Originally Posted by ks123

You don't need the Popup action...but the rest
you could have a "wait for 1ms" action instead

Tks, It's very useful
23rd August 2019, 04:26 PM |#9  
Member
Flag Milwaukee
Thanks Meter: 5
 
More
Hi guys, I have a note 8 running Android Pie and could really use some help.
I searched the net and this is the closest to the answer I could find.

I want to change the navigation bar for every app. I am currently able to do this with every app EXCEPT the home screen.
I have created a profile using Variable Set for events:

Variable
%WIN
Value
"Name of app window"

The home screen window name for Touchwiz is "Home screen, Page 1 of 2 Default page"
I have tried using; Home screen, Page 1 of 2 Default page Home, Home screen, Homescreen, Home
None of the above trigger the event / Task.


I have also tried using the application "TouchWiz" as the event trigger. However, TouchWiz is not listed in the applications selection screen. So it can not be selected.

How can I use the home screen as a trigger?
24th August 2019, 01:19 PM |#10  
ktmom's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,091
 
More
Quote:
Originally Posted by JameyS

Hi guys, I have a note 8 running Android Pie and could really use some help.
I searched the net and this is the closest to the answer I could find.

I want to change the navigation bar for every app. I am currently able to do this with every app EXCEPT the home screen.
I have created a profile using Variable Set for events:

Variable
%WIN
Value
"Name of app window"

The home screen window name for Touchwiz is "Home screen, Page 1 of 2 Default page"
I have tried using; Home screen, Page 1 of 2 Default page Home, Home screen, Homescreen, Home
None of the above trigger the event / Task.


I have also tried using the application "TouchWiz" as the event trigger. However, TouchWiz is not listed in the applications selection screen. So it can not be selected.

How can I use the home screen as a trigger?

I see you got your answer on the Tasker Google group. For continuity, I'm going to post Robert's reply that you liked from there, here.

Quote:

Use the App Changed event:

Profile: Detect Home

Event: App Changed
Package: com.sec.android.app.launcher

Enter:
A1: Flash
Text: You are home
Long: Off

Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes