FORUMS
Remove All Ads from XDA

[XAP] ▒▒▒▒▒ Storage Explorer ▒▒▒▒▒

303 posts
Thanks Meter: 594
 
By spavlin, Senior Member on 24th June 2015, 12:07 PM
Post Reply Email Thread
Based on Windows Explorer by Annan Zubair.
For interop/cap unlocked Devices ONLY



Storage Explorer.xap
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	wp_ss_20150623_0001.png
Views:	30638
Size:	43.2 KB
ID:	3376611   Click image for larger version

Name:	wp_ss_20150623_0003.png
Views:	28818
Size:	24.9 KB
ID:	3376612   Click image for larger version

Name:	wp_ss_20150623_0005.png
Views:	30730
Size:	39.7 KB
ID:	3376613   Click image for larger version

Name:	wp_ss_20150623_0006.png
Views:	30506
Size:	39.4 KB
ID:	3376614   Click image for larger version

Name:	wp_ss_20150624_0001.png
Views:	30546
Size:	24.3 KB
ID:	3376615  
The Following 22 Users Say Thank You to spavlin For This Useful Post: [ View ] Gift spavlin Ad-Free
 
 
24th June 2015, 02:06 PM |#2  
Senior Member
Flag Mashad
Thanks Meter: 382
 
More
There's a same problem between this app and the file explorer I was working on it.
don't know how to access C:\Data folder . It returns an exception
24th June 2015, 02:12 PM |#3  
contable's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 997
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ngame

There's a same problem between this app and the file explorer I was working on it.
don't know how to access C:\Data folder . It returns an exception

C:\Data\ is mounted as U:\

=> just type in: U:\
The Following User Says Thank You to contable For This Useful Post: [ View ] Gift contable Ad-Free
24th June 2015, 02:15 PM |#4  
Senior Member
Flag Mashad
Thanks Meter: 382
 
More
Quote:
Originally Posted by contable

C:\Data\ is mounted as U:\

=> just type in: U:\

loool :| I don't know why we can access to U: but we can't access C:\Data and both of them are the same :|
24th June 2015, 02:17 PM |#5  
djamol's Avatar
Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 396
 
Donate to Me
More
Yeah, I Started my WP Hacking career with this app.
I used it with many caps. It uses RT API.

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------

Quote:
Originally Posted by ngame

loool :| I don't know why we can access to U: but we can't access C:\Data and both of them are the same :|

But i had accessible with appropriate caps. o.O
24th June 2015, 02:19 PM |#6  
Senior Member
Flag Mashad
Thanks Meter: 382
 
More
Quote:
Originally Posted by djamol

Yeah, I Started my WP Hacking career with this app.
I used it with many caps. It uses RT API.

---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:45 PM ----------



But i had accessible with appropriate caps. o.O

witch cao ? could please post your capability list?
24th June 2015, 02:26 PM |#7  
contable's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 997
 
Donate to Me
More
Hurry up....
24th June 2015, 02:27 PM |#8  
djamol's Avatar
Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 396
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ngame

witch cao ? could please post your capability list?

It doesn't allow full C:\Data.
But defining specific cap.
Like. OEMPublicDirectory.

You need to bypass Data Folder
24th June 2015, 02:30 PM |#9  
contable's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 997
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by djamol

It doesn't allow full C:\Data.
But defining specific cap.
Like. OEMPublicDirectory.

You need to bypass Data Folder

Please tell us more about bypassing...
24th June 2015, 02:38 PM |#10  
spavlin's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 594
 
More
ON MY ATIV S: CMJ1 W8.0 BASED

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices]
"\DosDevices\U:"=hex:44,4d,49,4f,3a,49,44,3a,43,88 ,1b,dc,83,65,6a,47,86,fa,a5,58,64,b2,48,2d
"\DosDevices\E:"=hex:44,4d,49,4f,3a,49,44,3a,0a,04 ,83,81,44,8b,92,45,92,f7,c6,d9,ee,05,60,f7
"\DosDevices\F:"=hex:44,4d,49,4f,3a,49,44,3a,44,e2 ,53,04,ac,b5,f2,4f,a3,e7,39,bc,28,da,9e,c4
"\DosDevices\G:"=hex:44,4d,49,4f,3a,49,44,3a,57,75 ,a4,27,43,82,8e,4c,9d,30,84,68,44,c2,9c,52

]
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	wp_ss_20150624_0002.png
Views:	29410
Size:	37.6 KB
ID:	3376705   Click image for larger version

Name:	wp_ss_20150624_0003.png
Views:	29462
Size:	30.8 KB
ID:	3376706   Click image for larger version

Name:	wp_ss_20150624_0005.png
Views:	29158
Size:	16.0 KB
ID:	3376709   Click image for larger version

Name:	wp_ss_20150624_0004.png
Views:	27622
Size:	26.1 KB
ID:	3376718  
The Following 2 Users Say Thank You to spavlin For This Useful Post: [ View ] Gift spavlin Ad-Free
24th June 2015, 02:54 PM |#11  
contable's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 997
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by spavlin

ON MY ATIV S:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices]
"\DosDevices\U:"=hex:44,4d,49,4f,3a,49,44,3a,43,88 ,1b,dc,83,65,6a,47,86,fa,a5,58,64,b2,48,2d
"\DosDevices\E:"=hex:44,4d,49,4f,3a,49,44,3a,0a,04 ,83,81,44,8b,92,45,92,f7,c6,d9,ee,05,60,f7
"\DosDevices\F:"=hex:44,4d,49,4f,3a,49,44,3a,44,e2 ,53,04,ac,b5,f2,4f,a3,e7,39,bc,28,da,9e,c4
"\DosDevices\G:"=hex:44,4d,49,4f,3a,49,44,3a,57,75 ,a4,27,43,82,8e,4c,9d,30,84,68,44,c2,9c,52

You posted this a Long time ago....

As I remember to write these keys a hardreset is required, right?

Is C:\Programs the same as C:\Data\Programs?
The Following User Says Thank You to contable For This Useful Post: [ View ] Gift contable Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes