FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Help Please] Stucked in bootloop and cant flash rom using twrp.

4 posts
Thanks Meter: 0
 
By iMaurya, Junior Member on 22nd April 2017, 09:27 AM
Post Reply Email Thread
Hey guys last night I factory reset my phone using inbulit clock work mod but it was unsuccessful as my phone was only 2% charged and it switched off ( I was using RR 7.1 ROM ) then after charging when I try to switch it on it sucked in boot loop. Now the problem is when I try to flash the same ROM or any other ROM using twrp it shows failed message but when i try to flash gapps it easily get flashed. Even when I try to wipe Dalvik chace and data it shows failed message. How can I fix it , I remember I haven't switched on the usb debugging so how can I flash the ROM using flash tool please help.
And When I try to on the in-built clockwork mod ( using vol down button) it shows only black screen.

I Can provide screenshot if someone helps sorry for my bad english.
 
 
7th May 2017, 01:25 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I would suggest you to flash the stock firmware file on your xperia. To do this follow me:

-charge your phone to at least 80%
-install the fastboot and adb drivers onto your pc if not installed previously
-open xperia flashtool by androxyde
-click on xpirifirm from the flashtool window and download the firmware for your specific region(if your region is not listed then any relevant region would do)
-after the download has finished, exit xpirifirm
-then connect your xperia device to the pc in the flashmode(connecting the power cable while pressing down the volume(-) button)
-now click the flash button in flashtool and select flashmode
-locate the firmware file from the browse button
-select wipe userdata.sin (or something similar in the wipe tab)
-leave all the other options and checkboxes blank or unchanged
-click on flash and the process will begin
-be patient as the time taken for 'preparing files for flashing' is between 5-15 minutes so don't abort the process
-after the flash is complete the device will be disconnect from the pc and will restart
-if not then restart manually

Hope this solves your problem. Good Luck
19th May 2017, 02:18 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
19/042/2017 05:42:36 - INFO - Preparing files for flashing
19/043/2017 05:43:13 - INFO - Please connect your device into flashmode.
19/043/2017 05:43:35 - INFO - Device connected in flash mode
19/043/2017 05:43:36 - INFO - Opening device for R/W
19/043/2017 05:43:36 - INFO - Reading device information
19/043/2017 05:43:36 - INFO - Phone ready for flashmode operations.
19/043/2017 05:43:36 - INFO - Opening TA partition 2
19/043/2017 05:43:36 - INFO - Current device : Unknown: May 9 2014/12:58:25 - YT910MFH6Y - Unknown: May 9 2014/12:58:25 - Unknown: May 9 2014/12:58:25 - Unknown: May 9 2014/12:58:25
19/043/2017 05:43:36 - INFO - Closing TA partition
19/043/2017 05:43:36 - INFO - Start Flashing
19/043/2017 05:43:36 - INFO - Processing loader.sin
19/043/2017 05:43:36 - INFO - Checking header
19/043/2017 05:43:36 - INFO - Flashing data
19/043/2017 05:43:36 - INFO - Loader : S1_Root_dbe9 - Version : loader_MSM8X30_10 / Boot version : S1_Boot_MSM_8227_5 / Bootloader status : ROOTED
19/043/2017 05:43:36 - INFO - Max packet size set to 512K
19/043/2017 05:43:36 - INFO - USB buffer size set to 512K
19/043/2017 05:43:39 - INFO - Parsing boot delivery
19/043/2017 05:43:39 - INFO - Ending flash session
19/043/2017 05:43:39 - ERROR - null
19/043/2017 05:43:39 - ERROR - Error flashing. Aborted
19/043/2017 05:43:39 - INFO - Device connected in flash mode
19/043/2017 05:43:40 - INFO - Device disconnected
19/043/2017 05:43:43 - INFO - Device connected in flash mode
19/044/2017 05:44:43 - INFO - Device disconnected
19/045/2017 05:45:05 - INFO - Device connected with USB debugging off
19/045/2017 05:45:05 - INFO - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode
20th May 2017, 08:26 AM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hey try again with flashtool version 0.9.22.3. Try, this could fix your problem. If not then go to flashtool fastboot section and then flash twrp recovery in the boot section and then try the usual method .
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes