FORUMS
Remove All Ads from XDA

2600Mhz LTE Band NOT FOUND PLEASE HELP !

76 posts
Thanks Meter: 18
 
By h4xw4r, Member on 18th December 2016, 09:37 PM
Post Reply Email Thread
Hi I've got model C5303 which as sony claims should have lte on band 2600mhz but I can't see it there
the problem is my sim doesn't connect because its services works only on that 2600 band
I have tried CM roms from 12 up tp latest. 2500Mhz band was the highest band i saw which was on CM14 see picture
Pic

and recently tried this firmware https://drive.google.com/file/d/0B90...it?usp=sharing
but it didn't show more that the 1800mhz band
 
 
19th December 2016, 09:38 AM |#2  
Senior Member
Flag Aurangabad
Thanks Meter: 26
 
More
try with shotcut lite master app
The Following User Says Thank You to Tanha_Dil For This Useful Post: [ View ] Gift Tanha_Dil Ad-Free
20th December 2016, 12:40 PM |#3  
h4xw4r's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by Tanha_Dil

try with shotcut lite master app

thanks alot i will try it
btw do you have that band in your SP ?
and is it the Shortcut Master (Lite) ?? ((just making sure ))
21st December 2016, 09:15 PM |#4  
h4xw4r's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by Tanha_Dil

try with shotcut lite master app

That didnt work bro or i didnt know how to use it
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes