FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][ULB] CM-13.0 for Xperia T Beta

2,405 posts
Thanks Meter: 2,191
 
By SdtBarbarossa, Senior Member on 3rd April 2016, 05:12 PM
Post Reply Email Thread
Hello and welcome to CM-13.0 Beta 1 !

first of all a BIG thank you to @Adrian DC wich had constributed also to this rom (he fixed the camera and helped me with the other stuffs )

Known bugs:
- sometimes the device will bootloop (only in starting phase )
USE THE FLASHABLE HOTFIX for that

- sometimes RIL may not start (on bootup)

if you encounter one of these bugs please press and hold vol+ and powerbutton to FORCE SHUTDOWN and then reboot again

Other "bug":
- selinux disabled until i patched it

Sourcecode can be found on my git:
github.com/sdtbarbarossa

How to install:
1. make sure your internal SDCard is formated to exfat (you can use Whiteneos TWRP to get that)
2. clean install the rom ( wipe cache & data & system ) [alternativeley dirtyflash.... but then dont report bugs!]
3. flash gapps (i use OPENGAPPS - ARM - 6.0 - PICO )
4. reboot
5. wait several times

Downloadlink:
https://www.dropbox.com/s/7tr42vcejk...-mint.zip?dl=0
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20160403-215446.png
Views:	2308
Size:	85.7 KB
ID:	3706497   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20160403-215411.jpg
Views:	2302
Size:	89.7 KB
ID:	3706498  
The Following 17 Users Say Thank You to SdtBarbarossa For This Useful Post: [ View ] Gift SdtBarbarossa Ad-Free
3rd April 2016, 07:08 PM |#2  
SdtBarbarossa's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 2,191
 
More
link is up

Sent from my Xperia T using XDA Free mobile app
The Following 5 Users Say Thank You to SdtBarbarossa For This Useful Post: [ View ] Gift SdtBarbarossa Ad-Free
3rd April 2016, 11:07 PM |#3  
SonyXperiakiasT's Avatar
Senior Member
Flag Thessaloniki
Thanks Meter: 77
 
More
error executing updater binary in zip
3rd April 2016, 11:25 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by SonyXperiakiasT

error executing updater binary in zip

Code:
ApplyParsedPerms: lsetfilecon of /system/lost+found to u:object_r:system_file:s0 failed: Operation not supported on transport endpoint
?

Got that myself, it doesn't work with TWRP 3, you need an older version, i used TWRP 2.8.6.0
3rd April 2016, 11:33 PM |#5  
SonyXperiakiasT's Avatar
Senior Member
Flag Thessaloniki
Thanks Meter: 77
 
More
(fix) flash it with philz_touch_6.12.8
3rd April 2016, 11:56 PM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Q: how do you install supersu? It doen't work from google apps and I tried to flash it from TWRP and I got a bootloop
4th April 2016, 12:10 AM |#7  
mankokoma's Avatar
Senior Member
Berlin
Thanks Meter: 308
 
More
For me installation works with TWRP from 12.1 kernel. After creation of dalvik files it never ended with "apps are starting". Killed the device (Vol+ & Power) and got never ending boot animation... tried to reinstall. Now got "Operation not supported on transport endpoint". Restored "boot" from last 12.1 nand backup, rebooted to (that funny colored) revovery, wiped again, reinstalled (BTW open_gapps-arm-6.0-pico-20160403 in queue) and now..... hey, I get a PIN screen! Wifi & Google sign in works without problem. Developer options, root access, adb shell, seems alright for now - good night and many thanks to SdtBarbarossa!

Quote:
Originally Posted by vladut.alecsandru

Q: how do you install supersu? It doen't work from google apps and I tried to flash it from TWRP and I got a bootloop

From Xperia M I know it's very tricky or nearly impossible... For me the "onboard solution" for root access is okay. (did not try yet if it really works...)
4th April 2016, 12:46 AM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Actually you are right, I didn't enable the root access from developer options the first time.. but it works and you don't need supersu

But I had no service and after a reboot it started to bootloop again..
The Following User Says Thank You to vladut.alecsandru For This Useful Post: [ View ] Gift vladut.alecsandru Ad-Free
4th April 2016, 01:20 AM |#9  
SonyXperiakiasT's Avatar
Senior Member
Flag Thessaloniki
Thanks Meter: 77
 
More
bootloop after a reboot
4th April 2016, 01:47 AM |#10  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Reinstalled again.. and after each app install I rebooted to see what might cause the bootloop
For me at least, it started to bootloop after I installed and gave root access to titanium backup.
4th April 2016, 08:05 AM |#11  
SdtBarbarossa's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 2,191
 
More
1. the bootloop is a known bug lile i said ( it is that the mediaserver dont start for a unknown reason... depending on the random queue of loading librarys )

atm i prefere everyone to reboot not often x)

bootloops should be solvable by hardboot ( vol+ and powerbutton )
then there are 2 cases:
1.lib a gets loaded before lib b => it boots
2.lib b gets loaded before lib a => it loops
there is nothing how i can controll that atm

2. if you habe trouble flashing the rom please send me a log

3. guys can it be that the no service bug only appears on first boot?



Sent from my Xperia T using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to SdtBarbarossa For This Useful Post: [ View ] Gift SdtBarbarossa Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes