FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] After flashing boot.img my sola not booting

12 posts
Thanks Meter: 0
 
By srasatheesh, Junior Member on 4th December 2013, 01:36 PM
Post Reply Email Thread
I have unlocked boot loader. Tried to flash CM 11, kitkat 4.4
After flashing boot.img my mobile not booting, it just vibrates once and all colors are blinking in LED once then the screen goes blank.
Wat to do?

My mobile Xperia Sola, Unlocked boot loader

04/053/2013 17:53:25 - INFO - Connected device : MT27
04/053/2013 17:53:25 - INFO - Installed version of busybox : BusyBox v1.20.2-Stericson (2012-07-04 21:33:31 CDT) multi-call binary.
04/053/2013 17:53:25 - INFO - Android version : 4.0.4 / kernel version : 3.0.8+ / Build number : 6.1.1.B.1.54
04/055/2013 17:55:45 - INFO - Device disconnected
04/056/2013 17:56:05 - INFO - Device connected in fastboot mode
04/000/2013 18:00:16 - INFO - Device disconnected
04/007/2013 18:07:41 - INFO - Device connected in fastboot mode
04/010/2013 18:10:14 - INFO - Launching Fastboot Toolbox 1.0 by DooMLoRD
04/010/2013 18:10:15 - INFO - Device Status: FASTBOOT mode
04/010/2013 18:10:24 - INFO - Selected kernel (boot.img or kernel.sin): C:\Users\TALUK OFFICE\Documents\cm11.0_lotus-ota-eng.root_Build.4\boot.img
04/010/2013 18:10:24 - INFO - Flashing selected kernel
04/010/2013 18:10:25 - INFO - sending 'boot' (8522 KB)...
04/010/2013 18:10:25 - INFO - (bootloader) USB download speed was 20876kB/s
04/010/2013 18:10:25 - INFO - OKAY [ 0.433s]
04/010/2013 18:10:25 - INFO - writing 'boot'...
04/010/2013 18:10:25 - INFO - (bootloader) Flash of partition 'boot' requested
04/010/2013 18:10:25 - INFO - (bootloader) S1 partID 0x00000003, block 0x0000d000-0x00014fff
04/010/2013 18:10:25 - INFO - (bootloader) Erase operation complete, 0 bad blocks encountered
04/010/2013 18:10:25 - INFO - (bootloader) Flashing...
04/010/2013 18:10:25 - INFO - (bootloader) Flash operation complete
04/010/2013 18:10:25 - INFO - OKAY [ 1.061s]
04/010/2013 18:10:25 - INFO - finished. total time: 1.494s
04/010/2013 18:10:25 - INFO - FASTBOOT Output:
sending 'boot' (8522 KB)...
(bootloader) USB download speed was 20876kB/s
OKAY [ 0.433s]
writing 'boot'...
(bootloader) Flash of partition 'boot' requested
(bootloader) S1 partID 0x00000003, block 0x0000d000-0x00014fff
(bootloader) Erase operation complete, 0 bad blocks encountered
(bootloader) Flashing...
(bootloader) Flash operation complete
OKAY [ 1.061s]
finished. total time: 1.494s

04/010/2013 18:10:25 - INFO - Please check the log before rebooting into system
04/010/2013 18:10:30 - INFO - Finished Fastboot Toolbox
04/010/2013 18:10:50 - INFO - Device disconnected
 
 
4th December 2013, 01:50 PM |#2  
GTARaja's Avatar
Senior Member
Flag Bangalore, KA
Thanks Meter: 59
 
More
Might be wrong Kernel flashed which is not compatible with the rom. Try flashing the boot.img from the custom rom which you downloaded. Seeing ur log it seems ur flashed the kernel which is inside the rom.zip so i guess might be build was not stable check with the changelogs.
The Following User Says Thank You to GTARaja For This Useful Post: [ View ] Gift GTARaja Ad-Free
4th December 2013, 05:03 PM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by GTARaja

Might be wrong Kernel flashed which is not compatible with the rom. Try flashing the boot.img from the custom rom which you downloaded. Seeing ur log it seems ur flashed the kernel which is inside the rom.zip so i guess might be build was not stable check with the changelogs.

cm11.0_lotus-ota-eng.root_Build.4

i have downloaded the above rom. from that only i flashed boot.img.
is that a wrong one for my sola?
4th December 2013, 05:40 PM |#4  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by srasatheesh

cm11.0_lotus-ota-eng.root_Build.4

i have downloaded the above rom. from that only i flashed boot.img.
is that a wrong one for my sola?

That rom is not for sola (it's for Go?) Do you remember where you downloaded it?
4th December 2013, 06:06 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Wadaaaa

That rom is not for sola (it's for Go?) Do you remember where you downloaded it?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2532230

from te above link, its sola devolepment
4th December 2013, 06:30 PM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by srasatheesh

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2532230

from te above link, its sola devolepment

You downloaded wrong rom from munjenis page. be sure that you download "cm11.0_pepper-ota-eng.root_Build.2.zip"
The "cm11.0_lotus_...zip" is for xperia Go.
But flash the rom for pepper(sola) and your phone should work
The Following User Says Thank You to Wadaaaa For This Useful Post: [ View ] Gift Wadaaaa Ad-Free
27th February 2014, 08:08 PM |#7  
ankitsxperiago's Avatar
Senior Member
Flag Gandhidham
Thanks Meter: 127
 
More
i too have the same problem
i downloaded the cm11.0_pepper-ota-eng.root_Build.9.zip file and flashed the boot.img file inside that in my xperia go,after that black screen appeared on reboot and then led changes its color and the phone vibrates and then stay there forever..
is cm11.0_pepper-ota-eng.root_Build.9.zip not for Xperia Go?
28th February 2014, 12:04 AM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 467
 
More
Quote:
Originally Posted by ankitsxperiago

i too have the same problem
i downloaded the cm11.0_pepper-ota-eng.root_Build.9.zip file and flashed the boot.img file inside that in my xperia go,after that black screen appeared on reboot and then led changes its color and the phone vibrates and then stay there forever..
is cm11.0_pepper-ota-eng.root_Build.9.zip not for Xperia Go?

Press the power when it vibrates i think to enter CWM and flash the ROM as instructed.
You cannot boot stock with CWM kernel or vice versa.
28th February 2014, 03:20 AM |#9  
ankitsxperiago's Avatar
Senior Member
Flag Gandhidham
Thanks Meter: 127
 
More
Ok I'll try.meanwhile I flashed stock kernel.can you tell me the difference between cm11 pepper and cm11 lotus?
kamarajsamuel
17th March 2014, 08:18 AM |#10  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Unhappy xperia go boot with xperia pepper boot img
mee to hv the same problem , i fastboot my xperia go stock 4.1.2 jelly bean with the cm 11 ota pepper img. nw my xperia go turn on completely with black screen. i hv no idea nw. plz help wat i gonna do nw to get back my xperia go
17th March 2014, 08:22 AM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 467
 
More
Quote:
Originally Posted by kamarajsamuel

mee to hv the same problem , i fastboot my xperia go stock 4.1.2 jelly bean with the cm 11 ota pepper img. nw my xperia go turn on completely with black screen. i hv no idea nw. plz help wat i gonna do nw to get back my xperia go

No sony logo?
Press power when it turn on to enter CWM recovery and install CM11, or flash stock kernel
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes