FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] Xperia S' screen problems

136 posts
Thanks Meter: 15
 
By Razje, Senior Member on 12th March 2012, 08:58 PM
Post Reply Email Thread
So did anyone already found some dead pixels or subpixels, or yellowspots / stains in the screen.

Let us know here.
The Following User Says Thank You to Razje For This Useful Post: [ View ] Gift Razje Ad-Free
 
 
12th March 2012, 09:12 PM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
Quote:
Originally Posted by Razje

So did anyone already found some dead pixels or subpixels, or yellowspots / stains in the screen.

Let us know here.

Nope just perfect :)
12th March 2012, 09:23 PM |#3  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by awf

Nope just perfect :)

Lucky you, i have a "dead pixel", green one.
And a yellowspot in the rightbottom corner, but that'll fade over time. (i hope)

I'm glad that the screen has a very high resolution, it's really hard to even notice the dead pixel.
13th March 2012, 02:58 PM |#4  
dibdin's Avatar
Senior Member
Flag Kent
Thanks Meter: 48
 
More
I have noticed a yellowish tinge at the bottom of the display. Only really notice it when there is a white background. Is it likely that the display is somehow faulty??
13th March 2012, 04:16 PM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by dibdin

I have noticed a yellowish tinge at the bottom of the display. Only really notice it when there is a white background. Is it likely that the display is somehow faulty??

I have the exact same, a yellowish spot in the bottom right corner.
I hoped it was the same problem as the iphone or SGS2.

They say the yellowspot is from the glue that they use to stick the screenlayers together, but it needs time to vaporise and should go away over time.
But I have my phone now almost a week and i still get the spot back now and then.
13th March 2012, 10:15 PM |#6  
LiveSquare's Avatar
Senior Member
Flag Singapore
Thanks Meter: 343
 
More
Quote:
Originally Posted by dibdin

I have noticed a yellowish tinge at the bottom of the display. Only really notice it when there is a white background. Is it likely that the display is somehow faulty??

+1.
I've the same problem. I checked with service centre and they say it's software issues, which I can't believe.

Sent from my LT26i using Tapatalk
13th March 2012, 10:32 PM |#7  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by prathaban

+1.
I've the same problem. I checked with service centre and they say it's software issues, which I can't believe.

Sent from my LT26i using Tapatalk

Lol software problem :')
Sounds like bullshit to me.

I had contact with T-Mobile today, about the dead pixel and yellowspot.
The guy told me he's going to get information for me, and see if they can replace it. he'll send me an email later.
14th March 2012, 05:09 PM |#8  
Member
Thanks Meter: 10
 
More
Same hear.

Barely visible yellowish (only on whites) at the bottom part of the screen.

It varies depending on the view angle.
14th March 2012, 05:12 PM |#9  
ianford10's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 433
 
More
Perfect screen here :)

Sent from my LT26i using xda premium
14th March 2012, 06:37 PM |#10  
OP Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
T-Mobile called me today, they'll send me a new one next week
15th March 2012, 12:19 AM |#11  
Senior Member
Flag Dordrecht
Thanks Meter: 2
 
More
I've had 2 Xperia S's so far both have some/one dead subpixels, T-mobile will call me when they have it on stock it again.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
dead pixel, pixel, screen, yellowspot

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes