FORUMS
Remove All Ads from XDA

10.3.A.0.423 Root - Zipaligned - Deodexed - Rom

158 posts
Thanks Meter: 74
 
By Sermpie, Senior Member on 29th June 2013, 08:11 PM
Post Reply Email Thread
Hey guys.

I updated the rom to V2 with the new Advance Stock Kernel with Recovery v07 made by DoomLoRD.
Its for C6603 models with unlocked bootloader.
Before you install the .zip file i recommend to wipe your phone.

Here is the link: https://docs.google.com/file/d/0BwG6...it?usp=sharing

The only thing you have to do is to flash the .ZIP file in recovery (CWM or TWRP)
When the phone is ready you a have 10.3.A.0.423 Generic NL (Dutch) rom that is:

- Rooted with recovery menu (Advance Stock Kernel with Recovery v07)
- Deodexed
- Zipaligned

Credits:

DooMLoRD for his updater script and Advance Stock Kernel with Recovery v07

Hope you like V2 of this rom. :P
The Following 15 Users Say Thank You to Sermpie For This Useful Post: [ View ] Gift Sermpie Ad-Free
 
 
29th June 2013, 09:01 PM |#2  
MRL3GS's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 59
 
Donate to Me
More
Works Great !!!

Thanks!!!
30th June 2013, 07:34 AM |#3  
zyclops1's Avatar
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 138
 
More
if i do a wipe,am i gonna loose my photos,songs etc...????????
can i only flash this .ZIP file and make it DEODEXED?????
30th June 2013, 09:15 AM |#4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 74
 
More
Quote:
Originally Posted by zyclops1

if i do a wipe,am i gonna loose my photos,songs etc...????????
can i only flash this .ZIP file and make it DEODEXED?????

Yes you loose everything.
And no You cant only use the .zip file.
You have to use the ripped ftf to or else your phone wont boot.



Sent from my C6603 using xda premium
The Following User Says Thank You to Sermpie For This Useful Post: [ View ] Gift Sermpie Ad-Free
30th June 2013, 09:42 AM |#5  
zyclops1's Avatar
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 138
 
More
Quote:
Originally Posted by Sermpie

Yes you loose everything.
And no You cant only use the .zip file.
You have to use the ripped ftf to or else your phone wont boot.



Sent from my C6603 using xda premium

i flashed this zip file.
NFS icon not showing
i flashed only that
can u tell me how to flash it in step by step
30th June 2013, 09:57 AM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 74
 
More
Quote:
Originally Posted by zyclops1

i flashed this zip file.
NFS icon not showing
i flashed only that
can u tell me how to flash it in step by step

1: use cwm or twrp
2: wipe phone
3: install .zip
4: flash stripped .ftf
5: your ready to go
6: There is no nfc icon just enable or disable NFC in settings

Sent from my C6603 using xda premium
30th June 2013, 10:20 AM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by Sermpie

1: use cwm or twrp
2: wipe phone
3: install .zip
4: flash stripped .ftf
5: your ready to go
6: There is no nfc icon just enable or disable NFC in settings

Sent from my C6603 using xda premium

What do I do after step 3? reboot phone or power it off and connect flashtool or...??Can u detaliate step 4 please!
How can I flash stripped .tft (it read the thread u pointed to, but I can't find any flashtool / firmware folder )!!?
30th June 2013, 11:12 AM |#8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 74
 
More
Quote:
Originally Posted by armanys

What do I do after step 3? reboot phone or power it off and connect flashtool or...??Can u detaliate step 4 please!
How can I flash stripped .tft (it read the thread u pointed to, but I can't find any flashtool / firmware folder )!!?

- Download and install flashtool 0.9.11.0
- put the .ftf in firmware folder
- Turn of phone
- Load stripped .ftf in flashtool
- When its loaded flashtool gives a
Popup that you have to connect your
Phone in flashmode. (power button + volume button down)
- Then your ready to go

Sent from my C6603 using xda premium
30th June 2013, 03:12 PM |#9  
Senior Member
Flag Goias
Thanks Meter: 47
 
More
Thumbs up
Thnaks!!!!
30th June 2013, 05:46 PM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
How to "Load stripped .ftf in flashtool "?
1st July 2013, 04:44 AM |#11  
zyclops1's Avatar
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 138
 
More
dude can i get the apps & Framework folders and move it manually via ADB?????
your way is too hard
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes