FORUMS

[APP] CommandCenter (6 versions) [xhdpi/xxhdpi] [9/4/2015]

n/a posts
Thanks Meter: 0
 
By GuestK00173, Guest on 28th March 2015, 08:21 PM
Thread Closed Email Thread
Redesigned CommandCenter from Motorola Droid Turbo

Tested with Z2, Z3 and Z3 compact on lollipop.

Six installable versions







YouTube video thanks to Jozinek


Dark

Light

Transparent Dark

Transparent Light

Original

Dual Color

The Following 83 Users Say Thank You to GuestK00173 For This Useful Post: [ View ] Gift GuestK00173 Ad-Free
29th March 2015, 05:06 PM |#2  
gravtec's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 331
 
More
Can you do it with background semi transparent?
The Following User Says Thank You to gravtec For This Useful Post: [ View ] Gift gravtec Ad-Free
29th March 2015, 06:42 PM |#3  
ogunja's Avatar
Senior Member
Flag São Paulo
Thanks Meter: 655
 
Donate to Me
More
Working on my Xperia Z3 thanks
GuestK00173
29th March 2015, 07:31 PM |#4  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Delete
The Following 2 Users Say Thank You to For This Useful Post: [ View ] Gift Ad-Free
GuestK00173
29th March 2015, 09:49 PM |#5  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Jozinek

It doesnt fit 100 percent on Z3 Compact, is it possible to slightly change?

Yes that might be possible. Could you post a screenshot? So i can see what im dealing with.
GuestK00173
29th March 2015, 10:30 PM |#6  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Jozinek

First on (close) is big, but ok. Second one when i tap three dots...

Ok i will look at it tomorrow.
30th March 2015, 12:21 AM |#7  
gravtec's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 331
 
More
Thanks bro... Awesome...
31st March 2015, 04:54 AM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Xperia Z3 Compact
Quote:
Originally Posted by RocketSauce83

Ok i will look at it tomorrow.

hi RocketSauce83,
you've released the 720p version for Xperia Z3 Compact?

thanks!
31st March 2015, 06:55 AM |#9  
cryogenix's Avatar
Senior Member
Flag Muntinlupa
Thanks Meter: 12
 
Donate to Me
More
is it possible to change the units to degrees celsius?
GuestK00173
31st March 2015, 08:10 AM |#10  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by cryogenix

is it possible to change the units to degrees celsius?

Yes it's in "weather app" settings.
GuestK00173
31st March 2015, 08:20 AM |#11  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by FabioRochaJr

hi RocketSauce83,
you've released the 720p version for Xperia Z3 Compact?

thanks!

Links updated now with multi dpi support.
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes