Remove All Ads from XDA

Charging status on lockscreen

313 posts
Thanks Meter: 125
 
By Spillunke, Senior Member on 14th November 2017, 08:50 PM
Post Reply Email Thread
Hi,
is there an xposed module or something else, which shows current voltage, ampere and remaining charging time?

I saw this on my LG tablet with CrDroid. But its backed into the rom.

Is there an app, xposed or magisk module?
I'm using a Axon 7 G with 7.1.1., Magisk 14.3 and Xposed 88.2.

Thanks for helping.
 
 
15th November 2017, 05:19 PM |#2  
Spillunke's Avatar
OP Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 125
 
Donate to Me
More
No? Yes? Nothing? Not even a hint?

Over 60 views and nobody can say something?
:/


Edit: Nearly 80 views. Thats sad.
18th November 2017, 06:17 PM |#3  
Spillunke's Avatar
OP Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 125
 
Donate to Me
More
Still no answer, thats poor!
I expected a little help but this is a joke, pff...
20th November 2017, 09:30 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 230
 
More
Hi @Spillunke,

Yes, you can if you use Xposed (even with Nougat!):

- You need the Xposed module "Lock screen widgets" for editing the lockscreen widget and add your widgets:
http://forum.xda-developers.com/xpos...dgets-t3167027

- Then you need to install the App "DashClock Battery Extension":
http://play.google.com/store/apps/de...hclock_battery
With this App you can create a widget showing all the info you requested about the battery.

- And for showing the widget of the Battery, you need to also install the App "DashClock Widget":
http://play.google.com/store/apps/de...oman.dashclock
This is the widtet engine used by the previous App.

- Futhermore, if you have troubles with using "DashClock Widget" with the "Lock screen widgets" you can also install the good "Chronus" App:
http://play.google.com/store/apps/de...tonder.chronus
It's compatible with "DashClock Extensions" and you can show the "DashClock Battery Extension" (and more extensions) in the LockScreen using the "Lock screen widgets" Xposed Module.

This is all you need!
Regards.
The Following User Says Thank You to manos78 For This Useful Post: [ View ] Gift manos78 Ad-Free
20th November 2017, 06:08 PM |#5  
Spillunke's Avatar
OP Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 125
 
Donate to Me
More
Thanks!

I tried and installed all apps and configured it, but the lockscreen still looks like before.

In the preview in lock screen widget its shown correctly.

Dont know where the problem is
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
ampere, lockscreen, voltage

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes