Remove All Ads from XDA

[DISCUSSION] Xposed for Nougat

2,585 posts
Thanks Meter: 81,710
 
By rovo89, Senior Recognized Developer on 8th October 2017, 04:36 PM
Post Reply Email Thread
1st November 2017, 10:06 PM |#1511  
elkinguerrabarreto's Avatar
Senior Member
Flag Bogota
Thanks Meter: 79
 
More
Quote:
Originally Posted by mshinni80

Just do as you're told. Pull down

Quote:
Originally Posted by Deus.

Go online and pull down for refresh. It checks for newer version.

Thanks, updated to version 88.2
 
 
1st November 2017, 10:24 PM |#1512  
Member
Thanks Meter: 15
 
More
Anyone else having trouble with YouTube adaway module?

It was working fine for me until yesterday.

I thought it might have been because the app updated but I downgraded but still not working.
1st November 2017, 10:52 PM |#1513  
Portgas D. Ace's Avatar
Recognized Contributor
Flag Bergisches Land
Thanks Meter: 3,073
 
More
Quote:
Originally Posted by shero73

Anyone else having trouble with YouTube adaway module?

It was working fine for me until yesterday.

I thought it might have been because the app updated but I downgraded but still not working.

You should ask this question in the corresponding YouTube AdAway thread.
The Following 2 Users Say Thank You to Portgas D. Ace For This Useful Post: [ View ] Gift Portgas D. Ace Ad-Free
2nd November 2017, 02:30 AM |#1514  
ChasedMonkey's Avatar
Member
Thanks Meter: 9
 
More
I'm having issue installing Xposed on my pixel XL running pure nexus 7.1.2 with magisk. I get the error 'Can't create directory 'META-INF/': No such file or directory' and that ends the installer. I tried flashfire and got the same thing. I tried to install in TWRP and got the error 'unable to mount /system' which is weird because system is mounted.
2nd November 2017, 08:19 AM |#1515  
Member
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by Portgas D. Ace

You should ask this question in the corresponding YouTube AdAway thread.

I couldn't find one
2nd November 2017, 08:51 AM |#1516  
marcdw's Avatar
Senior Member
Flag Baldwin Park
Thanks Meter: 2,855
 
More
Quote:
Originally Posted by shero73

I couldn't find one

Really? Find that hard to believe. No way did you search for it and not find it (web search).

Are you aware that in the Xposed Installer, Download section, each module has a description. Similar to the OP of a thread.
Here's what it looks like for YouTube Adaway. Note the thread.





ZTE Axon 7 A2017U, Dark ROM, Tapatalk 4.9.5
2nd November 2017, 09:48 AM |#1517  
Member
Thanks Meter: 15
 
More
Quote:
Originally Posted by marcdw

Really? Find that hard to believe. No way did you search for it and not find it (web search).

Are you aware that in the Xposed Installer, Download section, each module has a description. Similar to the OP of a thread.
Here's what it looks like for YouTube Adaway. Note the thread.





ZTE Axon 7 A2017U, Dark ROM, Tapatalk 4.9.5

The thread is closed which you would have seen if you clicked on it like I did
2nd November 2017, 10:12 AM |#1518  
Portgas D. Ace's Avatar
Recognized Contributor
Flag Bergisches Land
Thanks Meter: 3,073
 
More
Quote:
Originally Posted by shero73

The thread is closed which you would have seen if you clicked on it like I did

I see. Didn't know it was closed. You could use this mod as an alternative:

https://forum.xda-developers.com/and...round-t3560900
The Following User Says Thank You to Portgas D. Ace For This Useful Post: [ View ] Gift Portgas D. Ace Ad-Free
2nd November 2017, 11:42 AM |#1519  
Member
Flag Ruhrgebiet
Thanks Meter: 11
 
More
I am using Xposed on my Stock LG G6 and I am stuck on the boot logo. When I read out the log file, it stops right at this point:

Code:
11-02 10:19:30.533 I/Xposed  (  726): -----------------
11-02 10:19:30.533 I/Xposed  (  726): Starting Xposed version 88.2 (Systemless by topjohnwu), compiled for SDK 24
11-02 10:19:30.533 I/Xposed  (  726): Device: LG-H870 (LGE), Android version 7.0 (SDK 24)
11-02 10:19:30.533 I/Xposed  (  726): ROM: NRD90U
11-02 10:19:30.533 I/Xposed  (  726): Build fingerprint: lge/lucye_global_com/lucye:7.0/NRD90U/1720716010502:user/release-keys
11-02 10:19:30.533 I/Xposed  (  726): Platform: arm64-v8a, 64-bit binary, system server: yes
11-02 10:19:30.533 I/Xposed  (  726): SELinux enabled: yes, enforcing: yes
11-02 10:19:31.562 I/Xposed  (  726): -----------------
11-02 10:19:31.562 I/Xposed  (  726): Added Xposed (/system/framework/XposedBridge.jar) to CLASSPATH
Strangely, the unofficial version by PurifyOS boots up and sometimes works, but is way more buggy. I was hoping to be able to switch to official, but no luck so far up to 88.2. Any suggestions why the unofficial works but the official doesn't?
2nd November 2017, 11:45 AM |#1520  
Senior Member
Flag Munich
Thanks Meter: 624
 
More
Quote:
Originally Posted by TomParis01

I am using Xposed on my Stock LG G6 and I am stuck on the boot logo. When I read out the log file, it stops right at this point:

Code:
11-02 10:19:30.533 I/Xposed  (  726): -----------------
11-02 10:19:30.533 I/Xposed  (  726): Starting Xposed version 88.2 (Systemless by topjohnwu), compiled for SDK 24
11-02 10:19:30.533 I/Xposed  (  726): Device: LG-H870 (LGE), Android version 7.0 (SDK 24)
11-02 10:19:30.533 I/Xposed  (  726): ROM: NRD90U
11-02 10:19:30.533 I/Xposed  (  726): Build fingerprint: lge/lucye_global_com/lucye:7.0/NRD90U/1720716010502:user/release-keys
11-02 10:19:30.533 I/Xposed  (  726): Platform: arm64-v8a, 64-bit binary, system server: yes
11-02 10:19:30.533 I/Xposed  (  726): SELinux enabled: yes, enforcing: yes
11-02 10:19:31.562 I/Xposed  (  726): -----------------
11-02 10:19:31.562 I/Xposed  (  726): Added Xposed (/system/framework/XposedBridge.jar) to CLASSPATH
Strangely, the unofficial version by PurifyOS boots up and sometimes works, but is way more buggy. I was hoping to be able to switch to official, but no luck so far up to 88.2. Any suggestions why the unofficial works but the official doesn't?

Did you remove the unofficial version first?
Edit: it seems your using the systemless version. Do you run magisk? Eventually ask in the systemless thread.
Gesendet von meinem Moto G 2014 LTE mit Tapatalk
2nd November 2017, 11:47 AM |#1521  
Member
Flag Ruhrgebiet
Thanks Meter: 11
 
More
Yes, I did! Is there a way to get more debug information?
The behavior is exactly the same if I use the non-systemless version.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes