Remove All Ads from XDA

[DISCUSSION] Xposed for Nougat

2,585 posts
Thanks Meter: 81,723
 
By rovo89, Senior Recognized Developer on 8th October 2017, 04:36 PM
Post Reply Email Thread
9th October 2017, 08:59 AM |#421  
Legend_dimebag's Avatar
Member
Flag Arlington
Thanks Meter: 25
 
More
On op5 (oos 4.5.12) is perfect ,no bootloop,thanks @rovo89
 
 
9th October 2017, 09:00 AM |#422  
Jaizu's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 456
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by raven001

Greenify doesn't detect xposed even i enable module in xposed app
I use in viper rom zenfone 5 t00f

Wait for Greenify dev to update it.
The Following User Says Thank You to Jaizu For This Useful Post: [ View ] Gift Jaizu Ad-Free
9th October 2017, 09:05 AM |#423  
chlap's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Quote:
Originally Posted by Legend_dimebag

On op5 (oos 4.5.12) is perfect ,no bootloop,thanks @rovo89

Can you tell me which version are you using? Magisk or ......?

Odoslané z ONEPLUS A5000 pomocou Tapatalku
9th October 2017, 09:10 AM |#424  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
Am using Redmi note 3 kenzo.
Anyone have any heating issue.. ?
9th October 2017, 09:15 AM |#425  
RASTAVIPER's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 809
 
More
Quote:
Originally Posted by RASTAVIPER

Tried all solutions mentioned earlier and I can't overwrite/remove framework 87.

Apk 3.1.2 is working fine, but when I try to install through recovery or through the app the framework 88, I get a message that file xposed.prop already exists.
I tried to delete it manually and also didn't work.

Other ideas?

Unleashed by ONEPLUS 3T rooted

No love for me?o

Noone had problem like me to update the framework from v87 to v88?
Also, there is no log produced.
9th October 2017, 09:15 AM |#426  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Framework for Oreo ....Silly question

Sent from my kenzo using XDA Labs
9th October 2017, 09:16 AM |#427  
Nyuubi's Avatar
Senior Member
Flag Port Louis
Thanks Meter: 29
 
More
Xperia Z5 running android 7.0 is stuck on the boot up screen, more specifically on the splash screen after the logos have dsappeared. It just got stuck there for a really long time. Does anyone have any idea how to get around this?
9th October 2017, 09:21 AM |#428  
Senior Member
Flag Kurunegala
Thanks Meter: 93
 
More
Quote:
Originally Posted by dennis2wewwew

it turn on only? no bootloop? sad to say i already tried it yet same thing happened dont know whats the problem. but it doesnt stuck at sony logo it loop after the logo disappears. dont know if it is really a bootloop i waited 10-15mins no luck.. well maybe its not for me.. how sad

Dont know bro. it worked for me
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20171009-134757.jpg
Views:	578
Size:	206.8 KB
ID:	4297197  
9th October 2017, 09:26 AM |#429  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by rijuzz

Working in A5 2016 with Revolution OS

Sir currently revolution os is installed but it doesn't work. Kindly share the procedure.
It is showing as installed. I've magisk rooted phone.
9th October 2017, 09:36 AM |#430  
mattiadj's Avatar
Senior Member
Flag Francavilla al mare
Thanks Meter: 1,786
 
Donate to Me
More
It's compatible with s7 edge and TouchWiz Rom? Android 7.0

Inviato dal mio SM-G935F utilizzando Tapatalk
9th October 2017, 09:39 AM |#431  
ozyk100's Avatar
Senior Member
Flag Zagreb
Thanks Meter: 60
 
More
This thread exploded since announcement of Xposed for nougat!
It's working as it should on my galaxy s6 edge plus running s8+ port
Galaxy S6 edge plus
running KHONGLOI V11 - S8+
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20171009-004922.png
Views:	886
Size:	96.8 KB
ID:	4297216   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20171009-004955.png
Views:	880
Size:	102.4 KB
ID:	4297217  
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes