Remove All Ads from XDA

[Q]Framework impossible on Huawei Mediapad X1 ?

57 posts
Thanks Meter: 0
 
By elpabar, Member on 9th August 2014, 06:56 PM
Post Reply Email Thread
Hi!

I used a few days with much pleasure the Huawei MediaPad X1, imported from HK.
Framework I use on my Galaxy Note 2 beaucou with satisfaction. But can not be installed on the X1.

Here are two screenshot, albeit in French.

If someone has an idea, thank you in advance.

Note that I've ticked the box to accept the unknown sources.



 
 
9th August 2014, 10:33 PM |#2  
GermainZ's Avatar
Inactive Recognized Developer / Retired Forum Moderator
Thanks Meter: 8,922
 
More
Try this version (FAQ, post #7):
http://forum.xda-developers.com/show...php?p=52292102

Also make sure to read post #8 once you install the framework successfully, since you're using a Huawei device.
The Following User Says Thank You to GermainZ For This Useful Post: [ View ] Gift GermainZ Ad-Free
9th August 2014, 11:20 PM |#3  
OP Member
Flag Nantes
Thanks Meter: 0
 
More
Ok I'll see it in effect. Thank you


EDIT

I don't know how to disable the resources API in the Xposed Installer settings.

And content of Number 8 link is not reassuring. I would not make fatal error or transform my new toy in gasworks.
10th August 2014, 05:35 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 109
 
More
HI, look the shot,

Files already exists.

Fone rooted???

Ask here
Xposed FAQ / Known issues
10th August 2014, 08:25 AM |#5  
GermainZ's Avatar
Inactive Recognized Developer / Retired Forum Moderator
Thanks Meter: 8,922
 
More
Quote:
Originally Posted by elpabar

Ok I'll see it in effect. Thank you


EDIT

I don't know how to disable the resources API in the Xposed Installer settings.

And content of Number 8 link is not reassuring. I would not make fatal error or transform my new toy in gasworks.

Open the Xposed installed, go to "Settings" and tap "Disable resource hooks".
10th August 2014, 01:12 PM |#6  
OP Member
Flag Nantes
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by blogodoblogodo

...

Fone rooted???
...

As I said, I used it on my Galaxy Note 2.


Quote:
Originally Posted by GermainZ

Open the Xposed installed, go to "Settings" and tap "Disable resource hooks".

Thanks! I checked this box, and it makes no difference unfortunately.
10th August 2014, 01:16 PM |#7  
GermainZ's Avatar
Inactive Recognized Developer / Retired Forum Moderator
Thanks Meter: 8,922
 
More
Quote:
Originally Posted by elpabar

I checked this box, and it makes no difference unfortunately.

Did you try installing the framework via your (custom) recovery?
10th August 2014, 01:54 PM |#8  
OP Member
Flag Nantes
Thanks Meter: 0
 
More
Never tried it, and am not very comfortable with the recovery mode.
I do not even know operate on this model which button during startup.
26th September 2014, 02:26 PM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi, I use 7d-504l.
I succed to be enable to activate xposed .
For Xposed Framework ver2.5.1 limited.
I use su ,onboot script by SManager as,

#!/system/bin/sh
mount -o rw,remount /system
chattr -i -R /system
rm /system/set_immutable.list
chattr -i /system/buld.prop
chattr -i /system/bin/app_process
chattr -i /system/bin/app_process.orig

I confirmed to work the latest version of GravityBox,Xblast,advanced power management7.0a.


Sent from my MediaPad X1 7.0
I correct , because of build.prop misspelled.

#!/system/bin/sh
mount -o rw,remount /system
chattr -i -R /system
rm /system/set_immutable.list
chattr -i /system/build.prop
chattr -i /system/bin/app_process
chattr -i /system/bin/app_process.orig
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes