Remove All Ads from XDA

[MM 6.0] Modules don't work even tho the installation was successful

2 posts
Thanks Meter: 0
 
By wambooo23, Junior Member on 16th April 2017, 01:55 PM
Post Reply Email Thread
Hi all!

So I recently bought a Cubot Max but cant get any Xposed Modules to work!

Specs:
Cubot Max
Android 6.0
FW v11
arm64

I got the zip and apk off the official thread and used the latest sdk23 arm64 version obviously.

I mainly need the modules "Youtube Adawy" and "Youtube background playback".
But for the sake of testing if the issue is a result of incompatibility I also installed the modules
"PinNotif" and "SlideBack".
None of them worked.
The UI of "SlideBack" seemd to work properly while the UI of Youtube Adaway said that the app was not actived, even tho i tried it several times.

The log file read "cannot read log/data/data/de.robv.android.xposed.installer/log/error.log: open failed: ENOENT" so i created the missing txt file and gave it - rw rw permissions.

Does anyone has a clue what causes this problem?

greets
 
 
17th April 2017, 04:02 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by wambooo23

Hi all!

So I recently bought a Cubot Max but cant get any Xposed Modules to work!

Specs:
Cubot Max
Android 6.0
FW v11
arm64

I got the zip and apk off the official thread and used the latest sdk23 arm64 version obviously.

I mainly need the modules "Youtube Adawy" and "Youtube background playback".
But for the sake of testing if the issue is a result of incompatibility I also installed the modules
"PinNotif" and "SlideBack".
None of them worked.
The UI of "SlideBack" seemd to work properly while the UI of Youtube Adaway said that the app was not actived, even tho i tried it several times.

The log file read "cannot read log/data/data/de.robv.android.xposed.installer/log/error.log: open failed: ENOENT" so i created the missing txt file and gave it - rw rw permissions.

Does anyone has a clue what causes this problem?

greets

Exactly I am also facing the same problem.
12th July 2017, 08:13 PM |#3  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Same here
Can we have a thread to get the Cubot Max working with Xposed? A 500+ page general thread is difficult to follow. Thanks!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes