FORUMS

[APP][JB][XPOSED] GravityBox v3.7.2 - tweak box for Android 4.1/4.2/4.3 [30/04/2017]

7,667 posts
Thanks Meter: 24,205
 
By C3C076, Recognized Contributor on 9th June 2013, 12:45 AM
Post Reply Email Thread
26th December 2013, 10:21 AM |#5001  
Member
Thanks Meter: 29
 
More
Hello,
since GravityBox 2.8.3, Gravity reset my desktop Wallpaper to Default after each reboot.
I've back to 2.8.2 and I don't have this problem.

Edit : finaly, same issue with 2.8.2 !

Titioz

rom : Evervolv JB 4.3
Phone : HTC Desire
26th December 2013, 12:29 PM |#5002  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi,
Some MTK roms have a "broken" and un-selectable backup manager (defaulting to
Code:
android/com.android.internal.backup.LocalTransport
).

A typical fix would be running
Code:
bmgr transport com.google.android.backup/.BackupTransportService
(after installing google apps I suppose)

This is, in turn, should run the following code snippet (after checking bmgr source code here) :

Code:
IBackupManager mBmgr = IBackupManager.Stub.asInterface(ServiceManager.getService("backup"));
mBmgr.setBackupEnabled(false);
selectBackupTransport("com.google.android.backup/.BackupTransportService");
mBmgr.setBackupEnabled(true);
Do you think something like this could be added to GravityBox? I'm fine doing it manually every time I re-flash but having it integrated into GB would be the best.
26th December 2013, 01:58 PM |#5003  
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
Hi!
I just tried the the gravity toolbox on my xperia Zr (c5503) running android 4.2.2.
Is there a known issue that the additional quicksettings for the notification bar on this device? Or is it my fault?

Edit: xperia flip setting 1.1 seems to solve the problem: now its customizeable!
Thx!
26th December 2013, 02:34 PM |#5004  
I got a bug....

since updating to v2.8.4 the power menu doesn't show the reboot option in the lockscreen. I'm running AOSP 4.4.2 factory image (untouched, except for superSU and xposed) with the stock lockscreen. If I revert to a legacy version the reboot menu appears in the lockscreen again.
26th December 2013, 03:48 PM |#5005  
C3C076's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Bratislava
Thanks Meter: 24,205
 
Donate to Me
More
There's no reboot option on aosp 4.4 by default. GB adds one but it's not accessible from lock screen for security reasons. But I think about making that optional.
BTW, you're in the wrong thread.
26th December 2013, 05:11 PM |#5006  
zpower's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
Question
Thanks for this great app i love it!

I´ve one question, a noob one :P

I´m from Portugal and when i use GravityBox by default display Portuguese language.
How i change to English?

---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------

Thanks for this great app i love it!

I´ve one question, a noob one :P

I´m from Portugal and when i use GravityBox by default display Portuguese language.
How i change to English?
26th December 2013, 05:44 PM |#5007  
Senior Member
Thanks Meter: 26
 
More
Hi man! Your module is absolutely awesome.

I don't know if it is possible just add the smart radio feature to change between 2g/3g when WiFi is on. Do you know if it is possible?

Thanks mate!
26th December 2013, 05:46 PM |#5008  
C3C076's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Bratislava
Thanks Meter: 24,205
 
Donate to Me
More
Use tasker. Search in KK thread. There's info on how to do it via tasker
26th December 2013, 05:55 PM |#5009  
DAMAGEvINC's Avatar
Senior Member
Flag O-Town
Thanks Meter: 27
 
More
Am/pm hide not working?
Hey. Vzw S4 4.3 MK2. The hide am/pm function isn't working for me. I'm on stock rom. Any ideas or help? Thanks crew!!
26th December 2013, 06:27 PM |#5010  
zpower's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 46
 
More
Thanks for this great app i love it!

I´ve one question, a noob one :P

I´m from Portugal and when i use GravityBox by default display Portuguese language.
How i change to English?
26th December 2013, 06:34 PM |#5011  
C3C076's Avatar
OP Recognized Contributor
Flag Bratislava
Thanks Meter: 24,205
 
Donate to Me
More
Only by changing system language to English
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
mtk6589 customisation, mtk6589 gravitymod gravitybox xposed, tweak box

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes