FORUMS

[APP][Xposed][Lollipop-Nougat] LED On (with screen ON)

1,394 posts
Thanks Meter: 736
 
By robertogl, Senior Member on 22nd August 2015, 08:18 PM
Post Reply Email Thread
Hi! Another little module...
This module allows the LED to stay on while the screen is on. So if you receive a message while the screen is on, the led will turn on.
For my decision, the led will stay on also if you unlock the phone with the led on, or if you turn off the screen with the led on. You can turn off the led only pulling down the notification bar (you don't have to read the notification). Of course, if there are no bugs: i've seen that this is working with the 'charging led', or the sms, or some Tasker tasks, for example. With WhatsApp it doesn't seem to work, but this could be a WhatsApp problem. Or my problem. Of course if you have the screen on and you receive a WhatsApp message, the led will turn on.
I've already implemented a way to change that, as you can see on GitHub: using the code i've write, you can for exampe turn off the led when the screen turns on. Or something else... But this is not implemented in the apk, so...
This works only from Lollipop . For Android 4.x, there is the beautiful XLED.

Download: http://repo.xposed.info/module/com.r....ledonscreeoff
Source: https://github.com/robertoglxda/LED-On

Changelog:

22/08/2015
V1.0
- Initial release


Big thanks to @C3C076 for GravityBox: i've worked on this using his code, basically.
Thanks also to cinhoo, author of XLED. His module give me this idea. Well, because XLED doesn't do that on Lollipop, and i was sad...
The Following 8 Users Say Thank You to robertogl For This Useful Post: [ View ] Gift robertogl Ad-Free
23rd August 2015, 07:41 PM |#2  
Macusercom's Avatar
Forum Moderator
Flag Vienna
Thanks Meter: 650
 
Donate to Me
More
I'm using Lightflow and it doesn't work. Nexus 6 running latest CM12.1 and latest Xposed version by romracer.

Gesendet von meinem Nexus 6 mit Tapatalk
23rd August 2015, 07:59 PM |#3  
robertogl's Avatar
OP Senior Member
Flag Arzignano, Italy
Thanks Meter: 736
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Macusercom

I'm using Lightflow and it doesn't work. Nexus 6 running latest CM12.1 and latest Xposed version by romracer.

Gesendet von meinem Nexus 6 mit Tapatalk

How that led works? I remember that on nexus 6 there were some problems, if I'm correct to use that you have to use root. Look at xposed log, there are errors?

Inviato dal mio GT-I9505 utilizzando Tapatalk
23rd August 2015, 08:01 PM |#4  
Macusercom's Avatar
Forum Moderator
Flag Vienna
Thanks Meter: 650
 
Donate to Me
More
Yes, the LED needs root. But then it works just fine. I'll look at the Xposed log now...

EDIT: Here's the log. No errors so far...

Code:
08-23 20:07:17.413 I/Xposed  (  438): -----------------
08-23 20:07:17.413 I/Xposed  (  438): Starting Xposed version 71 (by romracer / 20150816), compiled for SDK 22
08-23 20:07:17.413 I/Xposed  (  438): Device: Nexus 6 (motorola), Android version 5.1.1 (SDK 22)
08-23 20:07:17.413 I/Xposed  (  438): ROM: cm_shamu-userdebug 5.1.1 LMY48G 502918f7b4 test-keys
08-23 20:07:17.413 I/Xposed  (  438): Build fingerprint: google/shamu/shamu:5.1.1/LYZ28E/1914015:user/release-keys
08-23 20:07:17.413 I/Xposed  (  438): Platform: armeabi-v7a, 32-bit binary, system server: yes
08-23 20:07:17.413 I/Xposed  (  438): SELinux enabled: yes, enforcing: no
08-23 20:07:20.537 I/Xposed  (  438): -----------------
08-23 20:07:20.545 I/Xposed  (  438): Added Xposed (/system/framework/XposedBridge.jar) to CLASSPATH
08-23 20:07:21.360 I/Xposed  (  438): Detected ART runtime
08-23 20:07:21.375 I/Xposed  (  438): Found Xposed class de/robv/android/xposed/XposedBridge, now initializing
08-23 20:07:21.760 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/com.thetonyp.truesilentmode-2/base.apk
08-23 20:07:21.945 I/Xposed  (  438):   Loading class com.thetonyp.truesilentmode.TrueSilentMode
08-23 20:07:21.962 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/ma.wanam.youtubeadaway-2/base.apk
08-23 20:07:21.962 I/Xposed  (  438):   File does not exist
08-23 20:07:21.962 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/mjxl.xposed.indicators-1/base.apk
08-23 20:07:22.034 I/Xposed  (  438):   Loading class mjxl.xposed.indicators.IndicatorsBeGone
08-23 20:07:22.036 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/com.p1ngu1n.volumesteps-1/base.apk
08-23 20:07:22.051 I/Xposed  (  438):   Loading class com.p1ngu1n.volumesteps.AudioMod
08-23 20:07:22.076 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/com.germainz.activityforcenewtask-1/base.apk
08-23 20:07:22.115 I/Xposed  (  438):   Loading class com.germainz.activityforcenewtask.XposedMod
08-23 20:07:22.132 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/info.papdt.lolistat-1/base.apk
08-23 20:07:22.172 I/Xposed  (  438):   Loading class info.papdt.lolistat.mod.ModLoli
08-23 20:07:22.207 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/com.smartmadsoft.xposed.minimumbrightness-1/base.apk
08-23 20:07:22.233 I/Xposed  (  438):   Loading class com.smartmadsoft.xposed.minimumbrightness.Dimmer
08-23 20:07:22.236 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/com.oasisfeng.greenify-1/base.apk
08-23 20:07:22.323 I/Xposed  (  438):   Loading class com.oasisfeng.greenify.pro.FrameworkPatch
08-23 20:07:22.358 I/Xposed  (  438):   Loading class com.oasisfeng.greenify.pro.SettingsPatch
08-23 20:08:12.711 F/libc    (  377): Fatal signal 11 (SIGSEGV), code 1, fault addr 0x0 in tid 380 (BootAnimation)
08-23 20:08:12.711 I/DEBUG   (  423): property debug.db.uid not set; NOT waiting for gdb.
08-23 20:08:12.711 I/DEBUG   (  423): HINT: adb shell setprop debug.db.uid 100000
08-23 20:08:12.711 I/DEBUG   (  423): HINT: adb forward tcp:5039 tcp:5039
08-23 20:08:12.761 E/DEBUG   (  423): unexpected waitpid response: n=380, status=00000000
08-23 20:08:12.761 E/DEBUG   (  423): tid exited before attach completed: tid 380
08-23 20:08:15.286 W/Xposed  ( 3329): Package name for /system/priv-app/SystemUI/SystemUI.apk had to be retrieved via parser
23rd August 2015, 08:26 PM |#5  
robertogl's Avatar
OP Senior Member
Flag Arzignano, Italy
Thanks Meter: 736
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Macusercom

Yes, the LED needs root. But then it works just fine. I'll look at the Xposed log now...

EDIT: Here's the log. No errors so far...

Code:
08-23 20:07:17.413 I/Xposed  (  438): -----------------
08-23 20:07:17.413 I/Xposed  (  438): Starting Xposed version 71 (by romracer / 20150816), compiled for SDK 22
08-23 20:07:17.413 I/Xposed  (  438): Device: Nexus 6 (motorola), Android version 5.1.1 (SDK 22)
08-23 20:07:17.413 I/Xposed  (  438): ROM: cm_shamu-userdebug 5.1.1 LMY48G 502918f7b4 test-keys
08-23 20:07:17.413 I/Xposed  (  438): Build fingerprint: google/shamu/shamu:5.1.1/LYZ28E/1914015:user/release-keys
08-23 20:07:17.413 I/Xposed  (  438): Platform: armeabi-v7a, 32-bit binary, system server: yes
08-23 20:07:17.413 I/Xposed  (  438): SELinux enabled: yes, enforcing: no
08-23 20:07:20.537 I/Xposed  (  438): -----------------
08-23 20:07:20.545 I/Xposed  (  438): Added Xposed (/system/framework/XposedBridge.jar) to CLASSPATH
08-23 20:07:21.360 I/Xposed  (  438): Detected ART runtime
08-23 20:07:21.375 I/Xposed  (  438): Found Xposed class de/robv/android/xposed/XposedBridge, now initializing
08-23 20:07:21.760 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/com.thetonyp.truesilentmode-2/base.apk
08-23 20:07:21.945 I/Xposed  (  438):   Loading class com.thetonyp.truesilentmode.TrueSilentMode
08-23 20:07:21.962 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/ma.wanam.youtubeadaway-2/base.apk
08-23 20:07:21.962 I/Xposed  (  438):   File does not exist
08-23 20:07:21.962 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/mjxl.xposed.indicators-1/base.apk
08-23 20:07:22.034 I/Xposed  (  438):   Loading class mjxl.xposed.indicators.IndicatorsBeGone
08-23 20:07:22.036 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/com.p1ngu1n.volumesteps-1/base.apk
08-23 20:07:22.051 I/Xposed  (  438):   Loading class com.p1ngu1n.volumesteps.AudioMod
08-23 20:07:22.076 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/com.germainz.activityforcenewtask-1/base.apk
08-23 20:07:22.115 I/Xposed  (  438):   Loading class com.germainz.activityforcenewtask.XposedMod
08-23 20:07:22.132 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/info.papdt.lolistat-1/base.apk
08-23 20:07:22.172 I/Xposed  (  438):   Loading class info.papdt.lolistat.mod.ModLoli
08-23 20:07:22.207 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/com.smartmadsoft.xposed.minimumbrightness-1/base.apk
08-23 20:07:22.233 I/Xposed  (  438):   Loading class com.smartmadsoft.xposed.minimumbrightness.Dimmer
08-23 20:07:22.236 I/Xposed  (  438): Loading modules from /data/app/com.oasisfeng.greenify-1/base.apk
08-23 20:07:22.323 I/Xposed  (  438):   Loading class com.oasisfeng.greenify.pro.FrameworkPatch
08-23 20:07:22.358 I/Xposed  (  438):   Loading class com.oasisfeng.greenify.pro.SettingsPatch
08-23 20:08:12.711 F/libc    (  377): Fatal signal 11 (SIGSEGV), code 1, fault addr 0x0 in tid 380 (BootAnimation)
08-23 20:08:12.711 I/DEBUG   (  423): property debug.db.uid not set; NOT waiting for gdb.
08-23 20:08:12.711 I/DEBUG   (  423): HINT: adb shell setprop debug.db.uid 100000
08-23 20:08:12.711 I/DEBUG   (  423): HINT: adb forward tcp:5039 tcp:5039
08-23 20:08:12.761 E/DEBUG   (  423): unexpected waitpid response: n=380, status=00000000
08-23 20:08:12.761 E/DEBUG   (  423): tid exited before attach completed: tid 380
08-23 20:08:15.286 W/Xposed  ( 3329): Package name for /system/priv-app/SystemUI/SystemUI.apk had to be retrieved via parser

Have you enable the module using Xposed Installer? The module isn't loaded, for some reason.
23rd August 2015, 08:32 PM |#6  
Macusercom's Avatar
Forum Moderator
Flag Vienna
Thanks Meter: 650
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by robertogl

Have you enable the module using Xposed Installer? The module isn't loaded, for some reason.

Well, it turns out that Xposed Installer 3.0 Alpha 2 is now incompatible with the latest Xposed. After upgrading to Alpha 4 it works

Gesendet von meinem Nexus 6 mit Tapatalk
23rd August 2015, 08:34 PM |#7  
robertogl's Avatar
OP Senior Member
Flag Arzignano, Italy
Thanks Meter: 736
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Macusercom

Well, it turns out that Xposed Installer 3.0 Alpha 2 is now incompatible with the latest Xposed. After upgrading to Alpha 4 it works

Gesendet von meinem Nexus 6 mit Tapatalk

Well, happy that it works
The Following User Says Thank You to robertogl For This Useful Post: [ View ] Gift robertogl Ad-Free
23rd August 2015, 11:11 PM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
hmm, I can't seem to get it to work..

Using the latest Alpha 4 running 5.1.1 , Nexus 5. Is there something I am missing?
23rd August 2015, 11:20 PM |#9  
robertogl's Avatar
OP Senior Member
Flag Arzignano, Italy
Thanks Meter: 736
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dallas220

hmm, I can't seem to get it to work..

Using the latest Alpha 4 running 5.1.1 , Nexus 5. Is there something I am missing?

Can you post the Xposed log?

Inviato dal mio GT-I9505 utilizzando Tapatalk
The Following User Says Thank You to robertogl For This Useful Post: [ View ] Gift robertogl Ad-Free
23rd August 2015, 11:34 PM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by robertogl

Can you post the Xposed log?

Inviato dal mio GT-I9505 utilizzando Tapatalk

Yes, of course

Hopefully I did this right.
Attached Files
File Type: log xposed_error_20150823_183131.log - [Click for QR Code] (127.5 KB, 56 views)
23rd August 2015, 11:44 PM |#11  
robertogl's Avatar
OP Senior Member
Flag Arzignano, Italy
Thanks Meter: 736
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by dallas220

Yes, of course

Hopefully I did this right.

Like @Macusercom, the module isn't loaded. Check if it is selected on Xposed Installer.
The Following User Says Thank You to robertogl For This Useful Post: [ View ] Gift robertogl Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes