FORUMS
Remove All Ads from XDA

[MOD] [XPOSED] Disable Fullscreen Keyboard [v1.3]

761 posts
Thanks Meter: 3,464
 
Post Reply Email Thread

Disable Fullscreen Keyboard


Read more about it HERE.

Featured on XDA-portal.
Thanx to @Faiz Malkani

Featured on Lifehacker.com.

With over 100,000+ downloads through Xposed module repository.


An open source Xposed module for android, to disable fullscreen keyboard along with the text input field that takes up the whole screen in landscape orientation. It works with all android keyboards, including SwiftKey, Swype, Google keyboard, AOSP keyboard etc. The module doesn't have a GUI. Just enable it in Xposed Installer, and it will do its magic.

I made this module because this tweak to disable fullscreen keyboard in GravityBox and XBlast Tools doesn't work for SwiftKey. That is the only keyboard that I use. So I made the module myself.

SCREENSHOTS














HOW TO USE?
  • Install Xposed framework
  • Install Disable Fullscreen Keyboard
  • Enable 'Disable Fullscreen Keyboard' in Xposed Installer



REQUIREMENTS
  • Xposed framework
  • Android 4.0+



SOURCE

Source code of the app can be found at my Github repository.



DOWNLOADS





CHANGELOG

v1.3
  • Add support for SwiftKey / SwiftKey Beta 6.2+

v1.2
  • Add support for SwiftKey Beta Keyboard 6.1+

v1.1
  • Add support for SwiftKey Keyboard 6.0+
  • Disable logcat logs

v1.0
  • Initial release



CREDITS

Big thanx to @rovo89 and @Tungstwenty for the amazing Xposed framework
The Following 77 Users Say Thank You to xenon92 For This Useful Post: [ View ]
 
 
30th July 2014, 05:38 PM |#3  
Ja_som's Avatar
Senior Member
Flag Banská Bystrica, Slovakia
Thanks Meter: 1,410
 
Donate to Me
More
Thank you...
I confirm that is working with Android L Keyboard on my Moto G.

Thank you again
The Following User Says Thank You to Ja_som For This Useful Post: [ View ] Gift Ja_som Ad-Free
30th July 2014, 07:09 PM |#4  
czrtst's Avatar
Member
Flag Vienna
Thanks Meter: 18
 
More
Using stock keyboard on my Z1c with 4.4.4
Confirm that it is working - for now!

THX for your work
30th July 2014, 07:29 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 686
 
More
Works with Swiftkey on Galaxy S4 i9505, thank you
30th July 2014, 09:03 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
More
As a SwiftKey user who wanted this option I thank you for your great module!
It works great but since I installed it my phone reboots often when I rotate it.
I don't know exactly if it's related to your app but since I disabled it it doesn't happen anymore...

My logs:
http://dl.dropboxusercontent.com/1/v...0-21-28-50.txt

http://dl.dropboxusercontent.com/1/v...0-20-56-04.txt

http://dl.dropboxusercontent.com/1/v...730_212917.log
The Following User Says Thank You to Blizzard22 For This Useful Post: [ View ] Gift Blizzard22 Ad-Free
31st July 2014, 03:21 AM |#7  
sushiboy's Avatar
Senior Member
Flag New Taipei
Thanks Meter: 25
 
More
Works great on Google Zhuyin IME.
31st July 2014, 07:49 AM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
Works great with Samsung Keyboard in S5 too. Great work
31st July 2014, 08:19 AM |#9  
xenon92's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 3,464
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Blizzard22

As a SwiftKey user who wanted this option I thank you for your great module!
It works great but since I installed it my phone reboots often when I rotate it.
I don't know exactly if it's related to your app but since I disabled it it doesn't happen anymore...

My logs:
http://dl.dropboxusercontent.com/1/v...0-21-28-50.txt

http://dl.dropboxusercontent.com/1/v...0-20-56-04.txt

http://dl.dropboxusercontent.com/1/v...730_212917.log

Dropbox links to logs are unavailable. Please repost the logs.

Maybe the module is conflicting with some other module that you have installed. Try disabling all other modules and enable only this one and test. Then enable other modules one by one and test. I use SwiftKey myself and haven't had any reboots yet.
31st July 2014, 09:39 AM |#10  
godlesplay's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 230
 
More
@xenon92 it is not working with this game https://play.google.com/store/apps/d...ac.empire.main



I hope you will fix it
31st July 2014, 10:21 AM |#11  
Senior Member
Thanks Meter: 66
 
More
There was something wrong with copy link with es data explorer with Dropbox.
It should work now.

Edit:
https://www.dropbox.com/s/6w8y2t5msb...730_212917.log

https://www.dropbox.com/s/n4wg6e0rgy...0-21-28-50.txt

https://www.dropbox.com/s/8zlx14467m...0-20-56-04.txt
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes