FORUMS

[MOD][XPOSED][ICS/JB/KK] XHaloFloatingWindow v2.40

442 posts
Thanks Meter: 3,372
 
By zst123, Inactive Recognized Developer on 25th August 2013, 04:52 AM
Post Reply Email Thread
25th August 2013, 05:55 AM |#11  
OP Inactive Recognized Developer
Flag Singapore
Thanks Meter: 3,372
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hacker0377

i download three time your HALO )) apk and same prase error on my xperia 4.1.2.i will try later on my cm10.or Can you mod the HALO))) apk in my attachment on the above comment

EDITED

i look into the Android Mainfest.xml of your HALO))) apk and your min sdk version is 17 and target sdk version is 18,since sdk version of 4.1.2 is 16.i think your Modded HALO))) apk will not work in 4.1.2 device.i think.

oh so that's where the problem is. can you confirm that pressing the menu button and clicking on open Xposed installer from XHaloFloatingWindow opens it in floating mode? if it does, the mod is working and Floating Notifications from Play Store will be able to make use of it. mean while, I will re-edit the APK for my modded HALO)))
The Following 2 Users Say Thank You to zst123 For This Useful Post: [ View ] Gift zst123 Ad-Free
25th August 2013, 06:05 AM |#12  
Member
Thanks Meter: 32
 
More
I confirm. Parse error upon installation in 4.1.2

Sent from my Micromax A92 using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to mittals888 For This Useful Post: [ View ] Gift mittals888 Ad-Free
25th August 2013, 06:22 AM |#13  
hacker0377's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 388
 
More
Quote:
Originally Posted by zst123

oh so that's where the problem is. can you confirm that pressing the menu button and clicking on open Xposed installer from XHaloFloatingWindow opens it in floating mode? if it does, the mod is working and Floating Notifications from Play Store will be able to make use of it. mean while, I will re-edit the APK for my modded HALO)))

yes it open in floating mode when i open xposed instaler from menu of your XHFW.but it can only open xposed installer.not for others
25th August 2013, 06:34 AM |#14  
michaelg117's Avatar
Senior Member
Flag Tucson
Thanks Meter: 131
 
More
Can someone link me to the ported halo bubble..?

Sent from Navi
25th August 2013, 06:37 AM |#15  
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
Not exactly sure why, but every application works except for Facebook lol

Sent from my HTC6435LVW using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to UchihaKite For This Useful Post: [ View ] Gift UchihaKite Ad-Free
25th August 2013, 06:49 AM |#16  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Mostly working on my HTC One with TrickDroid 2.0 (Google Edition).

The popup shows up, but it does not dim the background.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2013-08-25 05.44.17.jpg
Views:	3569
Size:	34.9 KB
ID:	2211826  
25th August 2013, 07:00 AM |#17  
OP Inactive Recognized Developer
Flag Singapore
Thanks Meter: 3,372
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by hacker0377

yes it open in floating mode when i open xposed instaler from menu of your XHFW.but it can only open xposed installer.not for others

Try this: https://docs.google.com/file/d/0B7CB...pSLXg2UHc/edit

Quote:
Originally Posted by michaelg117

Can someone link me to the ported halo bubble..?

Sent from Navi

https://play.google.com/store/apps/d...ications&hl=en


Quote:
Originally Posted by UchihaKite

Not exactly sure why, but every application works except for Facebook lol

Sent from my HTC6435LVW using XDA Premium 4 mobile app

Yea. Still looking into facebook and some other large apps.

Quote:
Originally Posted by Therealkris

Mostly working on my HTC One with TrickDroid 2.0 (Google Edition).

The popup shows up, but it does not dim the background.

It does not dim? It can be changed from settings if it does not dim.
or it Blackens to opaque? That means your ROM has a changed "fullscreen" field in "com.android.server.am.ActivityRecord". I'll look into the source codes and update my mod if so.
The Following 3 Users Say Thank You to zst123 For This Useful Post: [ View ] Gift zst123 Ad-Free
25th August 2013, 07:20 AM |#18  
reversegear's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,614
 
More
I can confirm this works on CM10 but not all apps will work.
I hope u can make halo bubble port also.
The Following User Says Thank You to reversegear For This Useful Post: [ View ] Gift reversegear Ad-Free
25th August 2013, 07:24 AM |#19  
michaelg117's Avatar
Senior Member
Flag Tucson
Thanks Meter: 131
 
More
Gotta say, a legit halo bubble that integrates this would be far better then using with FN

Sent from Navi
The Following User Says Thank You to michaelg117 For This Useful Post: [ View ] Gift michaelg117 Ad-Free
25th August 2013, 07:29 AM |#20  
hacker0377's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 388
 
More
Quote:
Originally Posted by zst123

Try this: https://docs.google.com/file/d/0B7CB...pSLXg2UHc/edit



https://play.google.com/store/apps/d...ications&hl=en



Yea. Still looking into facebook and some other large apps.



It does not dim? It can be changed from settings if it does not dim.
or it Blackens to opaque? That means your ROM has a changed "fullscreen" field in "com.android.server.am.ActivityRecord". I'll look into the source codes and update my mod if so.

thz you.i will try.i will help you in future .thz for your hard work Good luck
The Following User Says Thank You to hacker0377 For This Useful Post: [ View ] Gift hacker0377 Ad-Free
25th August 2013, 07:34 AM |#21  
michaelg117's Avatar
Senior Member
Flag Tucson
Thanks Meter: 131
 
More
Works pretty good. But for go SMS once I open from FN in halo window, sometimes launching normally will launch in a halo window until reboot

Sent from Navi
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
floating, halo, multiwindow, paranoid android, xposed module

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes