FORUMS
Remove All Ads from XDA

[XPOSED][APP][5.0+] AllTrans - Completely Translate Apps

125 posts
Thanks Meter: 239
 
By akhilkedia94, Senior Member on 17th January 2017, 05:46 PM
Post Reply Email Thread
20th January 2017, 02:45 PM |#21  
DThrawn's Avatar
Member
Thanks Meter: 24
 
More
Quote:
Originally Posted by akhilkedia94

Hi!
In the "Apps to Translate" tab, there is a list of the app. To right, next to each app name, there is a checkbox. Clicking on the checkbox will enable translations for that app.
I have attached some screenshots to help you.

Thanks for help. I see where is our misunderstanding cause i've not checkbox.

With many information is better, i'm on 6.0.1, J7 2016 rom evo grace, APP 1.1.0 download on xda xposed module and a second time with this thread.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20170120-143924.jpg
Views:	324
Size:	220.1 KB
ID:	4010272  
20th January 2017, 03:07 PM |#22  
Senior Member
Flag riyadh
Thanks Meter: 11
 
More
Thank you dev for quick reply, the problem is that I can't see checkbox ☑ in portrait screen, but in landscape mode there is ☑ and everything working very well.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20170120-220240.png
Views:	192
Size:	204.2 KB
ID:	4010303   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20170120-220245.png
Views:	192
Size:	126.6 KB
ID:	4010304  
The Following 2 Users Say Thank You to ali_ge For This Useful Post: [ View ] Gift ali_ge Ad-Free
20th January 2017, 03:08 PM |#23  
akhilkedia94's Avatar
OP Senior Member
Flag Seoul
Thanks Meter: 239
 
Donate to Me
More
That seems like definitely a bug on my part.
Can you tell me what device you are using as well as the Android version?
Also, I assume you have not changed your DPI? (if you don't know what that is, you have not changed it.)
The Following User Says Thank You to akhilkedia94 For This Useful Post: [ View ] Gift akhilkedia94 Ad-Free
20th January 2017, 03:12 PM |#24  
Senior Member
Flag riyadh
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by akhilkedia94

That seems like definitely a bug on my part.
Can you tell me what device you are using as well as the Android version?
Also, I assume you have not changed your DPI? (if you don't know what that is, you have not changed it.)

Device: Oneplus 2
Android version: 6.0.1 ( stock rooted + xposed )
Yes i did not changed DPI
20th January 2017, 03:23 PM |#25  
DThrawn's Avatar
Member
Thanks Meter: 24
 
More
Quote:
Originally Posted by akhilkedia94

That seems like definitely a bug on my part.
Can you tell me what device you are using as well as the Android version?
Also, I assume you have not changed your DPI? (if you don't know what that is, you have not changed it.)

Is not a big problem, work well. good job.

I'm on 6.0.1, samsung J7 2016 rom evo grace, 320DPI unchanged.
20th January 2017, 03:57 PM |#26  
akhilkedia94's Avatar
OP Senior Member
Flag Seoul
Thanks Meter: 239
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ali_ge

Device: Oneplus 2
Android version: 6.0.1 ( stock rooted + xposed )
Yes i did not changed DPI

I was able to reproduce the bug in a nexus 5 emulator, so I will fix it asap. Thank you for the bug report!
The Following 2 Users Say Thank You to akhilkedia94 For This Useful Post: [ View ] Gift akhilkedia94 Ad-Free
20th January 2017, 05:43 PM |#27  
akhilkedia94's Avatar
OP Senior Member
Flag Seoul
Thanks Meter: 239
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ali_ge

Thank you dev for quick reply, the problem is that I can't see checkbox in portrait screen, but in landscape mode there is and everything working very well.

Quote:
Originally Posted by DThrawn

Thanks for help. I see where is our misunderstanding cause i've not checkbox.

I've uploaded a new version, on xposed as well as here, which fixes the Layout issues on all devices I could test on.
Cheers!
The Following User Says Thank You to akhilkedia94 For This Useful Post: [ View ] Gift akhilkedia94 Ad-Free
20th January 2017, 05:50 PM |#28  
Senior Member
Flag riyadh
Thanks Meter: 11
 
More
Everything is fine, thanks developer for quick fix
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20170121-004934.png
Views:	92
Size:	199.9 KB
ID:	4010472  
20th January 2017, 05:57 PM |#29  
DThrawn's Avatar
Member
Thanks Meter: 24
 
More
Quote:
Originally Posted by akhilkedia94

I've uploaded a new version, on xposed as well as here, which fixes the Layout issues on all devices I could test on.
Cheers!


sorry, same problem, just in landscape ok it's all. downloaded in xposed's app.
I've verified my DPI, unchek all Xposed module, avec réinstall too time.
20th January 2017, 06:10 PM |#30  
mrjoy's Avatar
Senior Member
Flag The Heaven Of Punjab
Thanks Meter: 170
 
More
I tried everything but nothing translate. Im sending all necessary information.
App link https://mshoujiweishi.baidu.com/stat.../download.html
Yandex key- https://tech.yandex.com/keys/?service=trnsl
Im unable to upload 700kb logcat here.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_20170120-220146.png
Views:	152
Size:	205.4 KB
ID:	4010486   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20170120-220113.png
Views:	146
Size:	177.8 KB
ID:	4010487   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20170120-220118.png
Views:	138
Size:	174.2 KB
ID:	4010488   Click image for larger version

Name:	Screenshot_20170120-220100.png
Views:	144
Size:	221.7 KB
ID:	4010489  
20th January 2017, 06:41 PM |#31  
mrjoy's Avatar
Senior Member
Flag The Heaven Of Punjab
Thanks Meter: 170
 
More
Now successfully works but apps keeps fc. I tried all troubleshoot problems but nothing works.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes