FORUMS
Remove All Ads from XDA

[XPOSED] Android N-ify - Use features introduced in Android N on your LP+ Device!

1,209 posts
Thanks Meter: 4,933
 
Post Reply Email Thread
Announcement from MrWasdennnoch: Important message about the future of the module
11th April 2016, 03:04 PM |#511  
Portgas D. Ace's Avatar
Recognized Contributor
Flag Bergisches Land
Thanks Meter: 3,082
 
More
Quote:
Originally Posted by piraboy

Where is it possible to find the last updated apk???
In xposed the last version that I can download is 0.1.2 but in the changelog there is already a 0.1.3 version

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Searching for "apk" in this thread results in this post.
The Following User Says Thank You to Portgas D. Ace For This Useful Post: [ View ] Gift Portgas D. Ace Ad-Free
11th April 2016, 03:08 PM |#512  
emewhort's Avatar
Member
Flag Vancouver
Thanks Meter: 28
 
More
Quote:
Originally Posted by piraboy

Where is it possible to find the last updated apk???
In xposed the last version that I can download is 0.1.2 but in the changelog there is already a 0.1.3 version

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

http://forum.xda-developers.com/atta...6&d=1460228865

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to emewhort For This Useful Post: [ View ] Gift emewhort Ad-Free
11th April 2016, 05:40 PM |#513  
backslashV's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
Quote:
Originally Posted by snkm1999

You have sounds and notifications combined, a fix is implemented in the Android N ify app. Enable that and reboot, does the problem still remain?

I have the n ify app. The issue still persists.
11th April 2016, 06:20 PM |#514  
Senior Member
Thanks Meter: 40
 
More
Quote:
Originally Posted by valapsp

I have the n ify app.

Fix not working for me

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
11th April 2016, 06:47 PM |#515  
MrWasdennnoch's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 4,933
 
More
Quote:
Originally Posted by valapsp

Bugs so far: shows number of installed apps under sound, incorrectly shows all the memory is being used.

I'm using official APIs to fetch the current MemInfo, it should be displayed correctly. There seems to be an issue with your implementation.

Quote:
Originally Posted by SyCoREAPER

Beat me to it.

Also @ the OP, any news on the data piece? My billing cycle reset two days ago but still shows that I used hundreds of MB of data.

Can you please activate debug log and post it here?

Quote:
Originally Posted by piraboy

Where is it possible to find the last updated apk???
In xposed the last version that I can download is 0.1.2 but in the changelog there is already a 0.1.3 version

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

I should add in the log that those are the changes for the upcoming version.
The Following User Says Thank You to MrWasdennnoch For This Useful Post: [ View ]
11th April 2016, 06:50 PM |#516  
backslashV's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 27
 
More
Quote:
Originally Posted by MrWasdennnoch

I'm using official APIs to fetch the current MemInfo, it should be displayed correctly. There seems to be an issue with your implementation.

I just downloaded and installed the module using the xposed app.



Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
11th April 2016, 06:55 PM |#517  
MrWasdennnoch's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 4,933
 
More
Quote:
Originally Posted by Maxr1998

It's not because of wrong colors, it's a masking problem. In your header_bg.xml, you need to add

Code:
<item android:id="@android:id/mask">
<color android:color="@android:color/white"/>
</item>

I tested it, it didn't change anything. But the log says that this drawable has unresolved theme attributes.
11th April 2016, 06:57 PM |#518  
Maxr1998's Avatar
Recognized Developer
Flag Augsburg, Germany
Thanks Meter: 3,248
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by MrWasdennnoch

I tested it, it didn't change anything. But the log says that this drawable has unresolved theme attributes.

Hm. Could you try to directly reference "?android:colorControlHighlight"?
Like, without the /attr?
The Following 2 Users Say Thank You to Maxr1998 For This Useful Post: [ View ]
11th April 2016, 07:09 PM |#519  
MrWasdennnoch's Avatar
OP Recognized Developer
Thanks Meter: 4,933
 
More
Quote:
Originally Posted by Maxr1998

Hm. Could you try to directly reference "?android:colorControlHighlight"?
Like, without the /attr?

That's working. Interesting. The official implementaion uses the attribute reference too. Thank you ^^
The Following User Says Thank You to MrWasdennnoch For This Useful Post: [ View ]
11th April 2016, 07:24 PM |#520  
Maxr1998's Avatar
Recognized Developer
Flag Augsburg, Germany
Thanks Meter: 3,248
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by MrWasdennnoch

That's working. Interesting. The official implementaion uses the attribute reference too. Thank you ^^

It's really strange, tbh. According to the official documentation, "?android:attr/XYZ" and "?android:XYZ" are exactly the same:
Quote:

Because the system resource tool knows that an attribute resource is expected in this context, you do not need to explicitly state the type (which would be "?android:attr/textColorSecondary")—you can exclude the "attr" type.

(http://developer.android.com/guide/t...sourcesFromXml)

Still, when using attr, it seems to use the resolved id as color value, and not the color value mapped to the id..
11th April 2016, 07:54 PM |#521  
silentvisitor's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 2,659
 
More
Quote:
Originally Posted by MrWasdennnoch

That's working. Thank you ^^

So that's a good news
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes