FORUMS
Remove All Ads from XDA

[XPOSED] IMEI Changer & PRO [RANDOM IMEI Support] [Oreo 8+ Support]

1,431 posts
Thanks Meter: 1,756
 
By vivekkalady, Recognized Developer on 14th August 2014, 02:53 AM
Post Reply Email Thread
15th June 2015, 08:42 PM |#121  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
IMEI Number folder
Hello everyone, I want to know something : Where can I find the file that stock the IMEI number ? I've a samsung SM-N910F ( Note 4) and don't find NV_DATA in the EFS Folder.
Can you help me?

Thanks
 
 
21st June 2015, 05:54 PM |#122  
Senior Member
Thanks Meter: 41
 
More
I am really happy with u r app why not becoz I earn 1500 rs in 4 days with help of u r app once again thanks for u r hard work.
By the way how to set my original imei numbers if I need?

---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

Quote:
Originally Posted by vivekkalady

Hi, Thanks for trying out the Mod

If anyone can fins any other methods to find IMEI please share it here.

Thanks alot
23rd June 2015, 04:06 AM |#123  
vivekkalady's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Trivandrum
Thanks Meter: 1,756
 
Donate to Me
More
Thumbs up
Hi again Guys,

I have added a pro version of xposed IMEI Changer also.

Features :
  • User Defined IMEI Changer (as in free version)
  • Randomize IMEI Option (Will randomize IMEI on each Request)
  • No Ads
  • New Design

https://play.google.com/store/apps/d...imeichangerpro

First Post Updated with new Screenshots.

If you like the IMEI Changer app, please support me by downloading the pro version.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	device-2015-06-23-004707.jpg
Views:	328
Size:	28.8 KB
ID:	3374791   Click image for larger version

Name:	device-2015-06-23-004900.jpg
Views:	332
Size:	18.9 KB
ID:	3374792  
The Following 2 Users Say Thank You to vivekkalady For This Useful Post: [ View ]
23rd June 2015, 01:01 PM |#124  
Member
Thanks Meter: 6
 
More
vivekkalady, what do you mean under `Randomize IMEI Option (Will randomize IMEI on each Request)`?
Would you be so kind to add the support for 2-SIM smartphones.
23rd June 2015, 03:00 PM |#125  
vivekkalady's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Trivandrum
Thanks Meter: 1,756
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ol_st

vivekkalady, what do you mean under `Randomize IMEI Option (Will randomize IMEI on each Request)`?
Would you be so kind to add the support for 2-SIM smartphones.

When that is option is checked, each time any app requests the IMEI No, the module will return different values.

Eg :
  1. Check the Randomize check box
  2. check imei by typing *#06# in dialer, it will show value say 987654321987654
  3. check imei again by *#06# in dialer, it will show another value say 12345678912345
  4. check imei again by *#06# in dialer, it will show another value say 5647392018375743
  5. like that

so each time any of your app requests IMEI, it will return different values
check the video to get a clear idea
The Following 2 Users Say Thank You to vivekkalady For This Useful Post: [ View ]
25th June 2015, 06:13 PM |#126  
El Philou's Avatar
Senior Member
Flag France
Thanks Meter: 80
 
More
Question
Very nice module

Can you add the possibility to change imei for dual sim.

Working well on my phone but *#06# return same imei for both sims.

I'm not sur but if I show 2 same imei at the same provider ( Roaming or two sims cards from same provider ) will block, or other, my two sim cards...
25th June 2015, 06:39 PM |#127  
vivekkalady's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Trivandrum
Thanks Meter: 1,756
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by LePocketPc

Very nice module

Can you add the possibility to change imei for dual sim.

Working well on my phone but *#06# return same imei for both sims.

I'm not sur but if I show 2 same imei at the same provider ( Roaming or two sims cards from same provider ) will block, or other, my two sim cards...

Dual sim is not supported as I dont have dual sim phone to try it out and test it.
but maybe the Pro app's Randomize option will change different value to dual sim . (Not Sure - hope so because it returns different value each time the IMEI is requested. so for 2 sims it returns 2 different values. Not Sure)
The Following User Says Thank You to vivekkalady For This Useful Post: [ View ]
26th June 2015, 04:00 AM |#128  
vivekkalady's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Trivandrum
Thanks Meter: 1,756
 
Donate to Me
More
Free version also updated to new design.
26th June 2015, 08:55 AM |#129  
El Philou's Avatar
Senior Member
Flag France
Thanks Meter: 80
 
More
Quote:
Originally Posted by vivekkalady

Dual sim is not supported as I dont have dual sim phone to try it out and test it.
but maybe the Pro app's Randomize option will change different value to dual sim . (Not Sure - hope so because it returns different value each time the IMEI is requested. so for 2 sims it returns 2 different values. Not Sure)

In your random loop, can you define 2 or more IMEI ?
Or is total generation
26th June 2015, 08:57 AM |#130  
vivekkalady's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Trivandrum
Thanks Meter: 1,756
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by LePocketPc

In your random loop, can you define 2 or more IMEI ?
Or is total generation

it is automatically generated values.
The Following User Says Thank You to vivekkalady For This Useful Post: [ View ]
26th June 2015, 09:01 AM |#131  
El Philou's Avatar
Senior Member
Flag France
Thanks Meter: 80
 
More
Quote:
Originally Posted by vivekkalady

Dual sim is not supported as I dont have dual sim phone to try it out and test it.
but maybe the Pro app's Randomize option will change different value to dual sim . (Not Sure - hope so because it returns different value each time the IMEI is requested. so for 2 sims it returns 2 different values. Not Sure)

Quote:
Originally Posted by vivekkalady

it is automatically generated values.

Add, one list option and I will test version pro with dual sim
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android, imei, xda, xposed

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes