FORUMS
Remove All Ads from XDA

[XPOSED][MOD][5.0+] MobileRadioActiveFix

1,277 posts
Thanks Meter: 2,273
 
By pyler, Senior Member on 29th August 2015, 05:47 PM
Post Reply Email Thread
Second attempt to fix this nasty bug using Xposed.

Now we have a new fix from Jose Ferreira aka @Bazoocaze, so all fame should go him! I just implemented it as Xposed module.

More details you can find in @Bazoocaze's thread: http://forum.xda-developers.com/xper...ctive-t3188147

Source, just in case: https://github.com/pylerSM/MobileRadioActiveFix

Module is not yet in repo, we need more tests.


Download: http://repo.xposed.info/module/com.p...radioactivefix
The Following 115 Users Say Thank You to pyler For This Useful Post: [ View ] Gift pyler Ad-Free
 
 
29th August 2015, 06:11 PM |#2  
Senior Member
Flag Porto Alegre
Thanks Meter: 861
 
Donate to Me
More
Thank you. Original post is here:
http://forum.xda-developers.com/xper...ctive-t3188147
The Following 30 Users Say Thank You to Bazoocaze For This Useful Post: [ View ] Gift Bazoocaze Ad-Free
29th August 2015, 08:47 PM |#3  
androidexpert35's Avatar
Senior Member
Flag Taranto
Thanks Meter: 5,098
 
Donate to Me
More
Can this work with sony Xperia Z locked Bootloader Stock-based sony Rom? I didn't get bootloop or other my phone is working perfectly!!

Sent from my Xperia Z LB + ROM ExistenZ Y v2.0 LP 5.0.2 + XDR + Xposed v70 + StereoMOD + Dolby ATMOS + MaxxAudio + SoundMod Xperia Z v2 + ViPER4Android
29th August 2015, 10:28 PM |#4  
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 51
 
More
First impression are good, thanks for the good work. Really appreciated

edit: omfgggg battery is killer with the xposed. i think they have done it, that patch works
30th August 2015, 01:00 AM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 129
 
More
Works on bacon Oneplus One Exodus Rom 5.1.1
The Following 2 Users Say Thank You to marco2012 For This Useful Post: [ View ] Gift marco2012 Ad-Free
30th August 2015, 12:54 PM |#6  
Eeelgen's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 29
 
More
Doesn't seem to work on Oneplus with Sultans stable. Module loads but apps still shows loads of MRA

Skickat från min A0001 via Tapatalk
30th August 2015, 01:59 PM |#7  
pittrich's Avatar
Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 8
 
More
Nexus 6 CM12.1 nightly
I will try this out an report solutions.
30th August 2015, 02:03 PM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 137
 
More
Quote:
Originally Posted by pyler

Second attempt to fix this nasty bug using Xposed.

Now we have a new fix from Jose Ferreira aka @Bazoocaze, so all fame should go him! I just implemented it as Xposed module.

More details you can find in @Bazoocaze's thread: http://forum.xda-developers.com/xper...ctive-t3188147

Source, just in case: https://github.com/pylerSM/MobileRadioActiveFix

Module is not yet in repo, we need more tests.


Download: http://repo.xposed.info/module/com.p...radioactivefix


Can't install. Error: invalid apk. Is this an Expedia only mod?
30th August 2015, 02:09 PM |#9  
Neuz's Avatar
Senior Member
Flag Treviso
Thanks Meter: 71
 
More
Installed on s6 international. All fine, now test in progress

Inviato dal mio SM-N920C utilizzando Tapatalk
The Following User Says Thank You to Neuz For This Useful Post: [ View ] Gift Neuz Ad-Free
30th August 2015, 02:28 PM |#10  
Does this version require an unlocked bootloader? I'm on an att galaxy s5 and can't unlock the BL.
30th August 2015, 02:32 PM |#11  
Syaani's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 141
 
More
Quote:
Originally Posted by slicetwo

Does this version require an unlocked bootloader? I'm on an att galaxy s5 and can't unlock the BL.

If you find the other way to root and install exposed framework. But I think bootloader is the key to this.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes