FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Xposed] Scoop - Catch the stack trace when an app crashes

1,209 posts
Thanks Meter: 4,933
 
Post Reply Email Thread
12th June 2018, 04:29 PM |#81  
Senior Member
Flag Trabzon
Thanks Meter: 50
 
More
Please learn the Turkish first. Then send your translations.
Look at this and see your mistakes.
Attached Files
File Type: xml strings.xml - [Click for QR Code] (4.7 KB, 22 views)
14th June 2018, 03:06 AM |#82  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Fatih Fırıncı

Please learn the Turkish first. Then send your translations.
Look at this and see your mistakes.

No error
12th February 2019, 08:33 AM |#83  
Member
Thanks Meter: 19
 
More
Scoop misses most crashes. Fairphone 2, "Fairphone open" 18.10 (Android 7.1.2)

It managed to get a few stacktraces, but I can for example reliably reproduce a crash in Google Tasks and Scoop never gets it.
25th March 2019, 05:15 PM |#84  
Member
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by Fabian R�ling

Scoop misses most crashes. Fairphone 2, "Fairphone open" 18.10 (Android 7.1.2)

It managed to get a few stacktraces, but I can for example reliably reproduce a crash in Google Tasks and Scoop never gets it.

Same happens with LineageOS. There's a very annoying issue of Telegram crashing when I click on a notification and I can't figure out if it's the app's fault or something else, because I don't get a stacktrace. How do other people live without Scoop?
8th April 2019, 05:16 AM |#85  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Does the app work on Android 4.1.2? (Jelly bean)
8th April 2019, 07:22 AM |#86  
Member
Thanks Meter: 19
 
More
Yes. And you quoted the entire original post, please edit that out.
The Following User Says Thank You to Fabian R�ling For This Useful Post: [ View ] Gift Fabian R�ling Ad-Free
8th May 2019, 06:23 AM |#87  
Member
Thanks Meter: 19
 
More
Scoop suddenly started crashing whenever I try to open a stacktrace or the settings. Luckily it catches its own stacktrace. I can also see the stacktrace or settings for a short while and was even able to press the copy button in one of them, but it consistently crashes anyway.

java.lang.RuntimeException: android.os.TransactionTooLargeException: data parcel size 560444 bytes
at android.app.ActivityThread$StopInfo.run(ActivityTh read.java:3950)
at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:790 )
at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99 )
at android.os.Looper.loop(Looper.java:164)
at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.jav a:6494)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
at com.android.internal.os.RuntimeInit$MethodAndArgsC aller.run(RuntimeInit.java:440)
at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit .java:807)
at de.robv.android.xposed.XposedBridge.main(XposedBri dge.java:108)
Caused by: android.os.TransactionTooLargeException: data parcel size 560444 bytes
at android.os.BinderProxy.transactNative(Native Method)
at android.os.BinderProxy.transact(Binder.java:764)
at android.app.IActivityManager$Stub$Proxy.activitySt opped(IActivityManager.java:4623)
at android.app.ActivityThread$StopInfo.run(ActivityTh read.java:3934)
... 8 more

Fairphone 2, LineageOS 15.1
15th May 2019, 08:05 AM |#88  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
This mod works well.Thanks.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes